Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Britse versie van De Verraders is nu te zien op Videoland

Volgens fans van De Verraders is de Nederlandse versie al zo spannend, dat je niet anders kan dan op het puntje van je stoel zitten tijdens het kijken van deze serie. Maar volgens de Engelse pers is De Verraders UK nog veel beter. Komt dat even goed uit, want vanaf vandaag is de Britse versie genaamd The Traitors te zien op Videoland.

De Verraders UK

The Traitors, werkt hetzelfde als de Nederlandse versie van De Verraders, alleen werken de Britten met onbekende deelnemers. Zo beginnen wij met net zo veel óf weinig kennis als de Britse kijkers hadden. “Een groep van 22 mensen gaat in een Schots kasteel de strijd met elkaar aan om een prijzenpot van 120.000 pond. Een aantal van hen zijn Verraders en zij weigeren de pot te delen. De rest van de kandidaten zijn Getrouwen. Zij doen er alles aan om de Verraders op tijd te identificeren, voordat ze door hen worden vermoord”, aldus Videoland. Zoals je ziet hebben de Britse makers niet bezuinigd op het prijzengeld, dat belooft dus een goed seizoen te worden.

Afvallers

Tijdens iedere aflevering worden er deelnemers weggestemd aan de rondetafel. Zij vallen af omdat andere kandidaten denken dat zij ‘Verraders’ zijn. Ook kunnen de deelnemers worden ‘vermoord’ door de Verraders. Als er in de finale nog een Verrader over is, dan zal diegene de prijzenpot winnen. De getrouwen gaan dan zonder geld naar huis.

Claudia Winkleman

Tijl Beckand is in de Britse versie vervangen door de Engelse Claudia Winkleman. Zij presenteert het spel vanuit een kasteel in het Schotse natuurgebied The Highlands. Vanaf 3 maart is ook het nieuwe seizoen van de Nederlandse versie te zien op Videoland en de deelnemers zijn al bekend! Dubbel genieten dus.

Meesterlijke reality tv

De Britse pers noemt het nieuwe seizoen van The Traitors meesterlijke reality tv. Het zou ons moeten doen denken aan de tijd van de eerste reality programma’s, toen deelnemers nog niet alleen meededen om beroemd te worden. De kandidaten zijn er puur om het spel te spelen en dit brengt ook nogeens een heleboel emoties met zich mee. Als je vind dat er in de Nederlandse Verraders veel wordt gehuild, is het Britse seizoen er niks bij. De emoties lopen zo hoog op dat de deelnemers om de haverklap in huilen uitbarsten, meer juice voor ons zeggen we dan maar!

Alvast een klein voorproefje zien? Dit is de trailer van The Traitors!

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van Special Forces te zien