Emma Toussain
Emma Toussain Mode 10 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Cargobroeken zijn helemaal hot en hier scoor jij de leukste

Soms heb je van die kledingstukken waarvan je hebt gezworen dat je ze NOOIT meer zou dragen.. want: niet cool genoeg, uit de mode etc. Toch keren bijna al die items weer terug. Denk aan UGG’s, Juicy Couture-sweatsuits én de cargobroeken. Je weet wel, van die grove broeken met zakken op de zijkant. Skinny jeans zijn al jaren niet meer hip en we gaan steeds meer voor de oversized-look, de cargo past prima in dat plaatje. Maar waar scoor jij de leukste?

Cargobroeken zijn terug

Het leuke van deze (oude) nieuwe trend is dat de broeken er in verschillende soorten en maten zijn. De meest bekende en populaire varianten zijn toch wel rechte modellen in de kleuren beige en legergroen. Een beetje alsof je in het leger zit, maar dan modieus. Je draagt de broek in combinatie met een toffe croptop of een body, iets waardoor de baggy-ness van de broek gecompenseerd wordt.

Monki 35 EUR

Monki

NA-KD 44,76 EUR

NA-KD
NA-KD

Stradivarius 29.99 EUR

Stradivarius

Zara 45,95 EUR

zara
Zara

Snipes 54,99

Snipes

De leukste zomerschoenen

Onder een broek horen natuurlijk ook héle toffe schoenen. Ben jij op zoek naar leuke slippers, instappers, hakken of sneakers? Ook daar hebben we een lijstje van gemaakt. Je moet er wel een beetje stylish bij lopen toch, deze zomer?

Victoria Waldau heeft een eigen collectie met NA-KD en wij willen alles hebben