Emma Toussain
Emma Toussain Lichaam 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers beweren dat dít Victoria’s Secret-parfum helpt tegen muggen

Hot summer nights, mid july.. waren er die vervelende muggen. ARHHHG! Een avondje op de camping wordt zo een stuk onaangenamer. Het gezoem langs je hoofd is irritant, maar die muggenbulten de volgende dag zijn nóg veel erger! Gelukkig kunnen we heel veel oplossen met citronella-producten, maar toch zijn er altijd een paar muggen die zich niet uit het veld laten slaan. Letterlijk. TikTokkers zijn er nu achtergekomen dat er een parfum bestaat waar muggen niet zo goed tegen kunnen.

Thank you, Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret Parfum tegen muggen

Het Amerikaanse lingeriemerk gaat door een lastige periode. Het werd een soort van gecanceld – omdat het merk niet zo goed meeging met de tijd. Zo waren alle modellen ontzettend dun en dat is totaal niet representatief voor de normale vrouw. Inmiddels zijn ze weer op de goede weg met heel veel nieuwe campagnes die in het teken staan van body positivity.

Naast lingerie verkoopt het merk ook veel accesoires, tasjes, swimwear én parfums. En één van die parfums zou nog wel eens heel goed van pas kunnen komen tijdens deze zomeravonden. TikTokkers hebben namelijk ontdekt dat het wel heel erg goed werkt tegen die vervelende muggen.

@oh_hey_miss_kay

Is Victoria secret the holy grail of bug spray?! #mosquito #alabama #mississippi #thesouth #insectrepellant #momsoftiktok #outdoors

♬ original sound – Kaylee McCarthy

Volgens TikTokkers gaat het om de ‘Bombshell Eau de Parfum’. Dit moet dé geur zijn die muggen een extra rondje laat vliegen. In deze geur zitten noten van pioenroos en orchidee met dennen, wat samen zorgt voor een fruitige, bloemige geur waar muggen niet zo lekker op gaan. Volgens onderzoek van The Journal of Insect Science blijk dat de populaire geur van Victoria’s Secret ‘een sterk afweermiddel is met effecten die langer dan 120 minuten aanhouden’.

Dat wordt rennen naar de winkel (of snel surfen naar de webshop) want wij moeten dit luchtje in ons bezit hebben! Nu alleen nog hopen dat ‘ie ook een beetje lekker ruikt.

Victoria’s Secret opent eindelijk een winkel in hartje Amsterdam!