Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Channah Koerten onthult geslacht van derde baby

Channah Koerten is in verwachting van baby nummer drie. De vader is FunX-dj Nordin Besling en samen zijn ze nu te zien in hun eigen YouTube-serie. Daar onthullen ze het geslacht van de baby en dat zorgt toch wel voor een kleine shock, vooral bij de aanstaande vader.

It’s a..

Channah Koerten onthult geslacht van derde baby

In de YouTube-serie ‘Een nieuw leven met de Koertjes’ onthullen Channah en baby daddy Nordin het geslacht van de baby. Bij het aansnijden van de gender reveal taart is Nordin in shock. “Ik zie het al. Ik zie het al. Een meisje!”, roept hij. . “Een shock. Ik had het gewoon niet verwacht.” Hij moet wel heel even slikken, alhoewel hij wel heel blij is. “Ik denk dat dit meer stress en meer verantwoordelijk geeft dan een jongetje. Terwijl dat natuurlijk niet zo is, maar zo voelt het wel”, vertelt hij nog.

Hoe hebben Channah en Nordin elkaar ontmoet?

Channah vertelde dat ze hem eerst een ‘foute gladde gozer uit Den Haag’ vond. Hij versierde haar door te zeggen dat hij genoten had van haar in de jungle, verwijzend naar Channah’s deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Dat heeft blijkbaar goed gewerkt. In de YouTube-serie van Channah ‘Een nieuw leven met de Koertjes’ wordt het bekendgemaakt dat de twee een setje zijn. Dat hebben ze dus goed geheim gehouden!

De 24-jarige Nordin is radio-dj bij FunX. Hoe dat zo gekomen is? “Ik heb als luisteraar altijd een band gehad met FunX. Toen ik een prijs won, raakte ik met Sander in gesprek hoe het was om bij de radio te werken. Hij zei dat ik gewoon een demo op moest sturen als het mij leuk leek. Dat heb ik toen gedaan, maar het contact verwaterde. Later zag ik op Instagram dat FunX radio-dj’s zocht en ik dacht: ‘Fack it, ik stuur gewoon een filmpje en demo op en ik zie het wel!’”, zo vertelt Nordin op de website van FunX zelf. En dat is dus helemaal goed gekomen.

Te koud om te daten? 5 x date-ideeën die nu juist leuk zijn