Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 21 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij deze Charlotte Tilbury masterclass van €75 mag je voor hetzelfde bedrag gratis producten uitkiezen

Ja, dat lees je echt goed. Bij de Bijenkorf kan je van verschillende merken masterclasses volgen, waaronder een Charlotte Tilbury-masterclass. En het mooiste?

Daarna mag je voor hetzelfde geld gratis producten uitkiezen van het merk waarmee je gewerkt hebt tijdens de masterclass.

Make-up masterclass Bijenkorf

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor jou en je vriendinnen of het perfecte cadeau om te geven tijdens de feestdagen? Kijk niet verder! Wij hebben namelijk iets geweldigs gevonden. Gisteren kwamen wij er namelijk achter dat je make-up masterclasses kunt volgen bij de Bijenkorf. Niet alleen van Charlotte Tilbury, maar ook van Nars en Laura Mercier.

De duur van de masterclasses zijn variërend van twee tot tweeëneenhalf uur en zijn onder het genot van een drankje. Ook zijn de prijzen per masterclass verschillend. Zo kost de Charlotte Tilbury Christmas Party €75,- en de Charlotte Tilbury Pre X-mas Party €100,-, betaal je voor de Nars Afterglow masterclass €60,- en kost ook de Laura Mercier Masterclass €60,-.

Voor twee tientjes heb jij meer volume dan ooit: maak kennis met deze wonderspray

Gratis producten

Wij weten niet of jij meetelt, maar als wij deze twee dingen bij elkaar optellen (Girl Math!!!) komen we uit op gratis producten of een gratis make-up masterclass. Het is maar net hoe je het wilt bekijken. Wij weten in ieder geval wat wij dit jaar nog gaan doen en dat is ons inschrijven voor een van deze masterclasses. En we zijn vast en zeker niet de enigen.

Over rekenen gesproken, als je al producten van een van deze merken wilde kopen is het helemaal gratis toch? Als je een masterclasses bij de Bijenkorf wilt volgen kan je je via hier aanmelden voor het plannen van een afspraak. Vervolgens moet je via de winkelmand afrekenen. Pas wel op, want pas als je een bevestiging hebt ontvangen is je afspraak definitief ingepland. En aangezien je van te voren moet betalen, is de masterclass alweer praktisch gratis als je hem gaat volgen. Heerlijk hoe die Girl Math werkt. Veel plezier!

Wieke (24): ‘Ik zag mijn 35-jarige baas zoenen met onze 18-jarige collega, moet ik dat melden?’