Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Is de Charlotte Tilbury ‘Pinkgasm Beauty Light Wand’ de hype waard?

Social media heeft ons shopgedrag de laatste jaren compleet veranderd. Een viral TikTok, Reel of YouTube-video kan ervoor zorgen dat een product zó populair wordt dat hij maandenlang uitverkocht is. Een goed voorbeeld hiervan is de Charlotte Tilbury Pinkgasm Beauty Light Wand. Goed nieuws, hij is weer terug! Maar voordat je je rekening leeghaalt vraag je je vast af: is het de ‘hype’ waard?

Wij vertellen je het!

Charlotte Tilbury Pinkgasm Beauty Light Wand

De populaire blush van Charlotte Tilbury bestond al even, maar werd bekend bij het grote publiek door de introductie in de Vogue Beauty Secrets video van Madison Beer. Al snel ging dit product viral op TikTok en was het niet mogelijk om te scrollen zonder dat je dit product zag. Iedereen wilde deze blush natuurlijk gelijk aanschaffen.. maar er bleek al snel een probleem te zijn. De blush was nergens meer te krijgen! Het product bleef stijgen in populariteit en de wachtlijst voor het product werd steeds groter.

Hij is nu weer te verkrijgen, maar het kan best zijn dat we binnenkort weer moeten wachten tot hij beschikbaar is. Hoe krijgen we diezelfde glow als Madison Beer als we op de wachtlijst staan? Gelukkig kwamen veel Beauty TikTokkers al met dupes.

Ben je benieuwd hoe de de blush er uit ziet? Bekijk het in de video’s hieronder:

@quin.cameron

this product is everything bruh (Charlotte tilbury pinkgasm wand)

♬ GyalisFastRemixChallenge – Realremzo

@thegirlsgirl

Each product costs $38, the Pinkgasm can also be a highlight instead of a blush @ctilburymakeup #charlottetilburymakeup #madisonbeermakeup #review

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

@sonjahan

#greenscreenvideo finally got my hands on the @ctilburymakeup #viralblush 💕@madisonbeer #pinkgasm #peachgasm #charlottetilbury #beautylightwand

♬ Reckless – Madison Beer

Na zes maanden en een wachtlijst van 50.000 mensen, was de Charlotte Tilbury Pinkgasm Beauty Light Wand eindelijk weer verkrijgbaar. Maar is het de ‘hype’ nou echt waard? Het product heeft een sponsapplicator, waardoor het ongelooflijk makkelijk is om het product aan te brengen. Je hebt ook niet veel product nodig om de roze glowy tint op je wangen te krijgen. Daarnaast is de kleur makkelijk op te bouwen. Je kan gaan voor een natuurlijke glow of voor een intensere statement blush.

Deze blush kost €35 dus hij is wel wat aan de prijzige kant. Wij hebben hem geprobeerd en geloof ons: hij is het is het geld meer dan waard! Je krijgt namelijk een highlighter en een blush in één en je wangen zien er zacht, stralend en gezond uit. Ben je overtuigd? Wees er dan snel bij want als de blush deze keer uitverkocht raakt, komt de hij pas in juli weer terug.

Dit zijn de do’s en don’ts van cream blushes