Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Is dit hét bewijs dat Chelsea uit Selling Sunset haar acccent faket?!

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset staat nu zo’n drie weken op Netflix en oh boy – wat een drama kunnen die meiden veroorzaken. Van de break-up van Jason en Chrishell tot het gelazer van Christine. Ook krijgt The Oppenheim Group te maken met een nieuwe makelaar; de Britse Chelsea Lazkani. Veel fans hebben dan ook veel over haar te zeggen maar het meest opvallende is misschien toch wel haar accent. Die lijkt namelijk wel een tikje overdreven en het is dan ook ‘nep’ volgens velen.

Zou het?

Selling Sunset

Chelsea was aanwezig tijdens de reünie van Selling Sunset en daar vroeg de presentator nog even naar haar accent. Want is ‘ie nou nep? Maar volgens Chelsea is daar niks van waar: “Ik ben het niet aan het faken, als ik dat wel deed, was ik een erg goede actrice.” Misschien was ze zichzelf aan het klaarstomen voor een acteercarrière, want fans hebben nu een video gevonden van een aantal jaar geleden waar ze toch écht minder overdreven Brits praat. We hebben het over haar trouwvideo met haar Tinder-husband.

@portiatuesday

Proof Chelsea IS faking her accent.#sellingsunset #chelsealazkani #fakeaccent

♬ original sound – portiatuesday

Luister en oordeel zelf.. Het klinkt minder overdreven, toch? Haar nieuwe accent maakt haar in elk geval wél ontzettend opvallend en we hebben het idee dat ze daar wel van houdt.

Missie van Chelsea

Ze is in elk geval vastberaden om deuren te openen met betrekking tot diversiteit. In een interview met People zei ze: “Ik zag dit als een kans om echt deuren te openen in een sector waar diversiteit ontbrak en waar minderheden worden onderschat. Ik heb het gevoel dat met grote kansen een grote verantwoordelijkheid gepaard gaat. Dit was een soort van mijn tijd om terug te geven en om zwarte vrouwen in deze luxesector in onroerend goed te onderwijzen en echt te begeleiden en vooruit te helpen. Dus gewoon wetende dat ik een groter doel heb, heeft me hierop voorbereid.”

Het vijfde seizoen van Selling Sunset krijgt een speciale reünie-aflevering: dit is alles wat we tot nu toe weten