Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Lifestyle 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wij waren bij de feestelijke opening van de nieuwe TK Maxx in Amsterdam en deze grote store met 5 (!) verdiepingen wil je écht bezoeken

Afgelopen donderdag opende TK Maxx haar grootste vestiging in Nederland: TK Maxx Damrak Amsterdam is een feit. Deze store met maar liefst 5 (!) verdiepingen aan shopplezier is een ware aanwinst voor onze hoofdstad. Wij waren bij de feestelijke opening van TK Maxx Damrak én kregen als eerste een kijkje in de prachtige winkel.

We vertellen je er alles over.

TK Maxx Amsterdam Damrak

Met topmerken, designeritems en nieuwe labels die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs, draait alles bij TK Maxx om ‘schatzoeken’. De inkopers van het wereldwijd bekende merk reizen de wereld af, op zoek naar parels, om te zorgen voor een steeds veranderend aanbod van de leukste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware.

De vijf verdiepingen aan grote merken tegen kleine prijzen, maakt het nieuwste warenhuis dé schatkamer van Amsterdam. De winkel op het Damrak zal de 15de winkel in Nederland worden. Met een oppervlakte van maar liefst 4.400 vierkante meter wordt dit ook meteen de grootste.

Opening

Donderdag 12 mei om 10:00 uur was het dan eindelijk zover, de prachtige nieuwe winkel van TK Maxx op het Damrak opende haar deuren. Voor deze gelegenheid werd er groots uitgepakt: er traden acrobaten op, er was muziek en bezoekers die in de rij stonden kregen zelfs koptelefoons aangeboden waardoor er een ware silent disco in de rij ontstond.

Wij kregen de kans om de winkel te bekijken voordat deze openging voor het winkelend publiek. Om 9:00 mochten we de winkel betreden en kregen wij een rondleiding door de mega grote store.

Als eerste bekeken we de home afdeling, die zich op de verdieping -1 bevindt. Hier bevinden zich ware pareltjes voor in je huis die je interieur meteen naar een hoger level brengen. Deze verdieping was werkelijk waar jaloersmakend. Wat opviel, waren de verassend scherpe prijzen op deze afdeling: zó leuk voor een goede prijs.

tx maxx
Bron: Demi de Ruiter

Op de begane grond bevindt zich van alles en nog wat. Zo is er een heel deel van deze verdieping gewijd aan sieraden, zonnebrillen en tassen, maar ook make-up en andere beautyproducten zijn hier te vinden. Wederom zijn ook deze producten super scherp geprijsd.

tx maxx
Bron: Demi de Ruiter

Kijk eens even naar deze tassen, onder andere een prachtige Prada-tas… Bij TK Maxx draait het om schatzoeken en op jacht gaan naar een pareltje: die hadden wij hier zéker gevonden.

tx maxx
Bron: Demi de Ruiter

Kleding

Verdieping 1, 2 en 3 zijn gewijd aan kleding. Op verdieping 1 kan je terecht voor dameskleding, op verdieping 2 voor kinderkleding en op verdieping 3 voor mannenkleding. Op deze verdiepingen kijk je werkelijk waar je ogen uit: er is zóveel om te bekijken. Verwacht dan ook niet dat je bij TK Maxx op het Damrak met een kwartiertje bent uitgeshopt. Als je echt de allermooiste spullen van de winkel wilt scoren, zal je wat langer de tijd moeten nemen. Maar geloof ons: het is je tijd meer dan waard.

Ga jij de nieuwe TK Maxx winkel bezoeken?

Wij waren bij de modeshow van Hunkemöller en zó ziet de nieuwe collectie eruit