Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 22 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van het chocolade borrelplankje? Het is a-ma-zing

Eén reeks blokjes pakken van een reep chocolade? Jou niet gezien. Je eet altijd de hele reep op, net zoals je dat met een chocoladeletter doet. Wat jou betreft kun je nooit genoeg chocolade eten. Dan is dit chocolade borrelplankje écht iets voor jou en de meiden om samen van te snoepen – eindeloos snoepen nog wel.

Je tandarts is er misschien minder blij mee maar die halfjaarlijkse check moet sowieso maar even wachten tot na december. Tot die tijd smikkel jij lekker van zo’n chocolade borrelplankje. Liefst wekelijks.

Chocolade borrelplankje

We zagen al een trend in borrelplankjes land want oh ja zeker als we iéts in de gaten houden is dat het wel. De trend: bigger en better. Ook wel ‘grazing tables’ genoemd. Precies, dat staat voor grazen en deze borrelplankjes liggen zo vol met lekkers dat je ervan blijft grazen. Goals wel.

Jij weet natuurlijk waar je het allemaal voor doet: 6 x waarom je veel blijer wordt van een lekker stuk chocolade dan van een lover

Maar waarom zouden we dat niet met chocolade doen? Zo geschiedde. De grazing table trend is inmiddels ook opgepikt door chocoladeliefhebbers en die kunnen hun hart niet op. Wij nu ook niet want deze chocoladeliefhebbers deelden natuurlijk al die prachtige plaatjes op Instagram.

Onze favoriete inspiratie

Nu ben jij natuurlijk onwijs benieuwd geworden naar hoe die grazing tables er dan uitzien met alleen maar chocolade. Als een droom. De allerfijnste droom die je ooit hebt gehad. We hebben je gewaarschuwd: het water loopt je in de mond als je deze chocolade borrelplankjes ziet.

Ook een goed idee: maak er een chocoladefondue meets grazing table van. Zet op de borrelplank een grote kop warme chocolade en leg alle dips eromheen. Jij weet wel wat voor ontbijt op bed jij verwacht van je liefje op je aanstaande verjaardag.