Audrey Garot
Audrey Garot Drankjes 29 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Cheers! Deze sparkly cocktails zijn perfect voor Oud & Nieuw

Het is maar één keer in het jaar Oud & Nieuw en dat betekent dat we goed moeten uitpakken. En dan bedoelen we niet dat we uren voor de spiegel staan om onze make-up te doen en ons mooi moeten aankleden (oké, dat ook), maar we hebben het vooral over de drankjes. We mogen ons nu eens écht uitsloven en de mooiste én lekkerste drankjes te maken. Heb jij alleen geen idee wat nou leuk is om te serveren aan je bezoek? No worries, daarom hebben wij vier leuke cocktails voor jou op een rijtje gezet.

Met deze lekkere cocktails kan jouw Oud & Nieuw niet meer stuk.

Deze sparkly cocktails zijn perfect voor Oud & Nieuw

Krijg jij bezoek over de vloer tijdens Oud & Nieuw? Dan heb je waarschijnlijk al een klein beetje stress, omdat het jouw taak is om de drankjes te verzorgen. Maar geen zorgen, want er zijn namelijk genoeg cocktails waarmee jij kan laten zien dat jij je behoorlijk hebt uitgesloofd én die niet zo moeilijk zijn om te maken.

Pink Cranberry Fizz

Ingrediënten:
– 50 ml Pink Gin
– 15 ml siroop
– 25 ml citroensap
– 1 theelepel cranberrysaus
– Ijsblokjes
– Bruisend water

Deze cocktail ziet er super schattig uit en perfect voor een girlsnight tijdens Oud & Nieuw. Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker en shaken maar! Pak daarna een mooi, groot glas en doe hier wat ijsblokjes in. Voeg het cocktailmengsel toe aan het glas en voeg er nog wat bruisend water aan toe. Garneer het glas met wat cranberries en rozemarijn en je hebt een lekkere én goed uitziende cocktail!

@lisaangeluk

New Year’s Eve Cocktail Inspo – pink cranberry fizz ✨ #newyears #newyearseve #nye #cocktail #cocktails30sec #pink #gin #recipe #recipesoftiktok

♬ ultimate vibes – morgan hardy

Disco Ball 75

Ingrediënten:
– 45 ml gin
– 15 ml siroop
– 15 ml citroensap
– Ijsblokjes
– Eetbare glitter
– Champagne

Dit is een perfect recept voor Oud & Nieuw en dat komt natuurlijk vooral door de gliter. Doe de gin, siroop, citroensap, ijsblokjes én wat van de eetbare glitter in een cocktailshaker. Nadat je dit goed hebt geshaked, kan je de cocktail in een mooi glas doen en voeg als laatste nog wat champagne toe aan het glas. Ta-da!

@yellowbellykelly

🪩✨ #newyears #newyearseve #newyearscocktails #newyearsdrinks #cocktailideas #fyp #fypage

♬ Coi Leray Players DJ Smallz 732 Jersey Club Remix – DJ Smallz 732

Lemon Ball Drop

Ingrediënten:
– 45 ml tequila
– 45 ml Cointreau (in citroensmaak)
– Siroop
– 45 ml citroensap
– Eetbare glitter
– Suiker

Ook deze cocktail is enorm shiny door de glitter dus méga leuk om te maken en om te serveren tijdens Oud & Nieuw. Pak als eerste een glas en haal een schijfje citroen door de randen van het glas. Als dit een beetje vochtig is, dep de randen dan in de suiker, zodat er een mooi laagje ontstaat. Doe vervolgens alle overige ingrediënten in een cocktailshaker en schenk de cocktail daarna in je mooie glas!

@vxledw

making glittery cocktails in my sweats for NYE, wby? #nyedrinks #newyearseve #vlog #dayinmylife #YerAWizard

♬ Rose Tea – Curtis Roach

White Chocolate Pornstar Martini

Ingrediënten:
– 30 ml Licor 43
– 30 ml Mozart Chocolate White
– 150 ml passievruchtsap
– Ijsblokjes
– Witte chocolade
– Passievrucht

Last but not least: deze heerlijke Pornstar Martini mét witte chocolade! Deze cocktail is echt een must om te maken tijdens Oud & Nieuw en het is gelukkig ook heel makkelijk. Doe alle ingrediënten in de cocktailshaker, behalve de witte chocolade (deze is voor de garnering). Even shaken en dan kan je de cocktail in een mooi glas overgieten. Serveer de cocktail met wat rasp van de witte chocolade en een halve passievrucht. Enjoy!

@ninahouston_

The best cocktail ever 🫣😋 TikTok I’m over 18 #fakebody #foryou #whitechocolate #drink

♬ On the Low – Burna Boy

Ook zo’n fan van Salmari? Deze cocktails kan je maken met de populaire salmiak likeur