Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 22 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Let’s go: je kunt nu deze cottage uit kerstfilm The Holiday boeken

Goed nieuws! Het engelse huisje van Iris uit een van de meest iconische kerstfilms ooit The Holiday, is nu te boeken op Airbnb! Oké, de buitenkant is gebouwd op een set, dus het is niet helemaal gelijk aan Rosehill Cottage. Maar dat mag de pret niet drukken, want hoe leuk is het om hier te verblijven? Je reist af naar Holmbury Saint Mary, net onder Londen. Als je behoefte hebt aan rust dan is dit de perfecte plek voor jou.

En natuurlijk als je fan bent van The Holiday.

Boek ‘The Holiday’ cottage

Het echte huis heet Honeysuckle Cottage en heeft drie slaapkamers. Er is een buitenterras met uitzicht over Surrey Hills en er is genoeg plek om buiten te eten, ook al is dat waarschijnlijk niet aan de orde in december. Er is een open haard, tv, wasmachine én inmiddels ook Wi-Fi. Je kunt er ook langer verblijven als je wil, want longterm stays zijn ook toegestaan.

Wat mag het kosten? Voor 275 pond per nacht blijf jij slapen. Omgerekend is dat zo’n 300 euro. In je eentje misschien wat riant, maar als je met meerdere mensen gaat is dat harstikke leuk.

Jude Law zal je er waarschijnlijk niet bij krijgen, maar je weet maar nooit wie er ‘s nachts dronken op je deur klopt.

Een vervolg?

Eerder deze maand hoorden we geruchten dat er een vervolg zou komen op The Holiday. Heel de wereld was enthousiast, maar toch bleek het niet waar te zijn. Eén van de makers van de film, Nancy Meyers laat dan ook weten op Instagram: “Zo veel DM’s hierover. Sorry, maar het is niet waar.”

Je kunt het paleis uit ‘Die Kaiserin’ binnenkort zelf huren