Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Helaas pindakaas: kerstfilm The Holiday krijgt toch géén vervolg

Schreven we gister nog over het beste nieuws ooit.. blijkt het helemaal niet waar te zijn. The Holiday, één van de beste kerstfilms ooit, zou een vervolg krijgen. Heel erg leuk, maar ‘t klopt helemaal niet. De hele wereld is erin getrapt.. zo blijkt wel. Eén van de makers van de film, Nancy Meyers laat dan ook weten op Instagram: “Zo veel DM’s hierover. Sorry, maar het is niet waar.”

Zelfs Kris Jenner laat wat huil-emoji’s achter.

The Holiday krijgt geen vervolg

Ook hoofdrolspeelster Kate Winslet weet van niks, en spreekt zich dan ook gelijk hierover uit tegen People Magazine: “Ik heb er iets over gelezen, maar het is de eerste keer dat ik erover hoor. Ik kan je beloven dat niemand met mij hierover een gesprek is aangegaan. Met de hand op mijn hart: dat is nooit besproken.”

Tjsa, dat is toch even balen.

Beste kerstfilm ooit?

The Holiday gaat over Amanda en Iris die besluiten om met Kerstmis van huis te wisselen, nadat ze beiden helemaal klaar zijn met hun eigen leven thuis door de break-up met hun vriendjes. Als ze dan tijdelijk in elkaars huis wonen, vinden Amanda en Iris allebei de liefde in elkaars wereld. Toch moeten ze op een gegeven moment weer terug naar huis toe.

Maak je eigen Holiday

Afgelopen winter was het een enorme hype om The Holiday ‘na te doen’, in het echt dan. Mensen deden via TikTok oproepjes om te wisselen van huis tijdens kerst en dat bleek een grote hit. We zagen talloze leuke woningen in verschillende steden voorbijkomen.. dan nu alleen nog hopen dat het voor beide partijen dan ook goed uitpakt. Jude Law mag nog steeds best op de stoep staan..

Dit zijn de 20 leukste kerstfilms op Netflix om je voor te bereiden op de feestdagen