Demi Rutten
Demi Rutten Life 26 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Pak de popcorn er maar bij: de film Cruella is vanaf mei te zien op Disney+

Dat we van Disney houden, is algemeen bekend. En gelukkig overlaadt Disney ons met nieuwe films. Zo schreven we eerder al over de trailer van de nieuwe live action film Cruella, maar nu weten we ook dat de film op Disney+ komt te staan.

Zijn jullie net zo ready als wij voor deze film?

Cruella komt naar Disney+

Sinds de coronacrisis is het niet makkelijk voor filmproducenten om hun pareltjes uit te brengen, aangezien de bioscopen door de maatregel vaak dicht zijn. De bioscoop is normaal hun grootste inkomstenbron.

Het was dan ook lang twijfelen voor Disney over hoe ze de nieuwe film Cruella, over het leven van Cruella De Vil uit 101 Dalmatiërs, gingen uitbrengen. Inmiddels hebben ze bekend gemaakt dat de film in mei, in plaats van in de bioscoop, op hun streamingdienst Disney+ verschijnt.

Vip toegang

We zagen dit eerder al bij de live action film Mulan en Raya And The Last Dragon, en binnenkort kunnen we dus ook Cruella met Vip toegang bekijken op Disney+. Dit betekent dat je een bedrag extra betaalt om de film te mogen kijken op de streamingdienst, namelijk €21,99.

Cruella is niet de enige film die met Vip toegang naar de streamingdienst komt, want ook de film Black Widow verschijnt meteen op de streamingdienst. De Pixar film Luca komt ooknaar Disney+ in plaats van de bioscoop, hier hoef je alleen niet extra voor te betalen.

Cruella is vanaf 28 mei te zien op Disney+. Black Widow volgt op 9 juli en Luca is al vanaf 18 juni te zien, zonder extra kosten dus.

Meer Disney nieuws