Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze Temptation Island verleidster is binnenkort te zien in GTST

In Temptation Island VIPS wist ze onder andere Youtuber Thomas Cox te verleiden, maar Daniëlle Koppers heeft nu een hele andere carrière. Binnenkort is ze namelijk te zien in de langstlopende serie van Nederland: Goeden Tijden, Slechte Tijden.

De aflevering is volgende week te zien.

Daniëlle Koppers als verleidster in Temptation Island

In 2019 was Daniëlle Koppers te zien in Temptation Island VIPS. Ook dat seizoen waren de kijkers erg verbaasd over de affaires die plaatsvonden, waaronder andere Daniëlle deel van uit maakte. Thomas Cox was samen met zijn toenmalige vriendin Yasmin Karssing een van de deelnemers van dat seizoen. Hij kon de looks van Daniëlle uiteindelijk niet weerstaan.

Ook kan je Daniëlle kennen van De Bachelor waar ze in 2017 te zien was. Hierin probeerde ze het hart van Bachelor Robbert te winnen. Ze wist ver in het programma te komen, maar ze kon het hart van Robbert niet veroveren.

GTST

Nu gaat ze voor een carrière switch en komt ze langs in de fictieve stad Meerdijk. In de december maandtrailer van GTST zagen we Daniëlle Koppers al snel voorbijkomen. En de realityster heeft inderdaad een rolletje te pakken in de populaire serie.

Toch schiet ze terug in haar ‘verleidersrol’, want we krijgen Daniëlle van een pikante kant te zien. Wanneer Daan en Richard een stripclub binnenkomen, worden ze aangesproken door twee vrouwen. Een daarvan is Daniëlle en zij gaat proberen personage Daan probeert te versieren. De andere vrouw gaat met Richard mee.

De scene in GTST is aanstaande maandag 13 december al te zien, maar op Videoland kan je de serie al vooruitkijken.

Hoe is gaat het nu met Nina en Paulo uit Love Island? Zijn ze nog bij elkaar?