Emma Toussain
Emma Toussain Reality 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Daniëlle uit Temptation Island deelt lief kiekje met zoontje

Het is alweer een tijdje geleden dat we Daniëlle op tv zagen, ze deed namelijk in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Mezdi. Verleider Fabrizio viel toen als een blok voor de mooie blondine, maar uiteindelijk zijn allebei de heren niet met Daniëlle naar huis gegaan. Inmiddels is Daan helemaal happy met haar nieuwe vriend én is ze nog niet zo lang geleden bevallen van haar zoontje Zayn Idris. Ze deelt dan ook vol trots een foto van kleine Zayn.

Daniëlle is trots op zoontje

Zo zie je maar wat er in een aantal jaar kan veranderen. Zo doe je mee aan een realityprogramma, en een paar jaar later ben je moeder van een mooi zoontje en leef je een happy family-life. Op 23 juni werd Zayn geboren, dus hij is inmiddels al een paar maanden oud. Daniëlle post niet zo veel over de kleine man, maar gisteren kon ze het niet laten om toch een foto te plaatsen. “Ik wou je graag zo lang mogelijk voor mezelf houden, maar oh wat ben ik trots op jou. Blessed to be your mommy 🤍” schrijft ze erbij.

Ook de vriend van Daniëlle, Avni, is maar wat trots op zijn zoontje. Ook hij plaatst een lieve foto, waarop hij Zayn vasthoudt:

Rollercoaster

Dat de rit van Daniëlle en Mezdi geen rustige was tijden TI 2018, weten we allemaal. Mezdi dacht wel wat te kunnen flirten en zich te kunnen verstoppen voor de camera, maar dat kan natuurlijk helemaal niet. Zo ging hij achter verleidster Denise aan. Volgens Denise gaven ze elkaar vooral kusjes in de nek en op de wang. Ook zou Mezdi hebben gezegd dat hij niet verder wilde gaan, omdat hij wilde wachten tot zijn vriendin Danielle eerst de mist in zou gaan. Als zij een misstap zou begaan, dan zou hij dat ook doen, maar dan was hij niet de eerste. Toxic.

Omg: date Temptation Island- Mezdi nu met deze Love Island deelneemster?