Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG – je kunt binnenkort op date met de afvallers uit Love Island

De Islanders vallen bij bosjes en dat is voor sommigen wel héél erg jammer. Was jij fan (of een beetje verliefd) op Gideon, Kimbery, Methi of Sayed? Dan heb je geluk, want ze zijn nog beschikbaar. En dat bedoelen we letterlijk, want deze deelnemers zijn ready voor dates met kijkers! Waan je binnenkort in Love Island en vindt de liefde.

Berichtje!

Op date met een Love Islander

In België wordt Love Island uitgezonden op Streamz en seciaal voor het het einde van Love Island bouwt Streamz een schattig eilandje in het midden van Antwerpen. Je kunt daar de finale kijken maar je kunt ook daten met één van de afvallers. Of meerdere – go for it! Ook Bachelor-ster Fabrizio en Tempa-verleider Joshua zijn daar, dus mocht je een liever een beschuitje met een van deze twee heren eten kan dat ook. Moet je misschien wel even wat meer moeite voor doen.

Bekijk de Instagram-post hier:

Alle Islanders die nog in de villa zitten hebben een heftige tijd achter de rug. Casa Amor was terug en ‘t was er niet zo maar eentje, nee, alle All Stars keerden terug. Denk aan Mert en Raphaëlla uit de vorige seizoenen. Bekijk hier wie er allemaal nog meer terugkeerden naar Love island op Gran Canaria.

Breaking: dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island!