Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 14 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Dating apps zijn uit in 2024! Zo ontmoet jij de partner van je dromen in het echte leven

Daten: het lijkt een steeds grotere struggle te worden. Op dating apps lijkt het vinden van een leuk iemand steeds moeilijker te worden, maar waar ontmoet je nou wel die partner van je dromen?

Dating apps zijn uit in 2024, maar wij vertellen je waar je in het echte leven een leuk iemand kan tegenkomen.

Dating apps

Als jij net als ons een serial single bent, dan heb je vast en zeker alle dating apps al uitgeprobeerd. Tinder, Bumble, Hinge, Happn en nog tientallen andere apps die ervoor zouden moeten zorgen dat je een partner tegenkomt. Dit is alleen niet altijd de realiteit, waardoor steeds meer vrouwen de hoop opgeven en dating apps links laten liggen.

2024 wordt daarom door steeds meer vrouwen uitgeroepen tot het jaar waarin we met z’n allen massaal stoppen met het gebruiken van datingapps. In de social media wereld waarin we tegenwoordig leven lijkt dit haast niet voor te stellen, maar iemand moet de eerste stap zetten. Wij vertellen je daarom hoe (en waar) je de partner van je dromen in het echte leven kunt tegenkomen.

Deze dating theorie legt uit dat mannen en vrouwen heel anders tegen daten aankijken

In het echte leven

Als je op TikTok opzoekt hoe je mannen in real life (aka “the wild”) kunt ontmoeten, verschijnen er duizenden video’s. Wij zijn dus zeker niet de enigen die op zoek zijn naar ideeën. Maar ideeën hebben we gevonden en die delen we natuurlijk maar al te graag met jullie, dus hier komen ze. Tips om mannen in het echt te ontmoeten:

1. Mindset is key

Geweldige vrouwen ontmoeten geweldige mannen, waar ze ook gaan. Dit is iets waar je aan vast moet blijven houden, waar je ook gaat. Dus of je nou naar het terras gaat of naar de sportschool: je zou zomaar de liefde van je leven tegen kunnen komen. Je moet er alleen wel echt voor openstaan.

@datingwithdalencia

Replying to @lizfae347 places where the men will be and conversations will be natural. My clients have found restaurants and high-end bars to work best. For more support, apply for coaching through my profile. 💕 #datingwithdalencia #blackgirltiktok #datingtips #datingcoachforwomen

♬ original sound – Dalencia • Dating Coach

2. Plekken

Als je mindset goed is kan je overal mannen ontmoeten. Maar er zijn natuurlijk bepaalde plekken waar de kans groter is dan andere plekken. Een paar goede tips zijn bijvoorbeeld koffietentjes, een hondenpark, plekken waar ze eten serveren die mannen lekker vinden en plekken waar mannen sporten (basketbal, golf, sportschool en voetbalvelden).

@cambriaistrying

#greenscreen where can you meet men in real life? After 12 years of close up observation of the male species, i think i have cracked the code. I mean, i may be wrong. I could definitely be wrong. But it could be fun? #datingtips #datingtipsforwomen #wheretomeetmen

♬ 2 Be Loved (Am I Ready) – Lizzo

@legallyflo

Where to meet men in real life, not online. What do you guys think? Comment your thoughts!✨ #dating #datingapps #wheretogo #findinglove #howtomeetpeople #howtogetaguy #highvalueman #highvaluewoman #datingadviceforwomen #adviveforgirls #dateideas #moderndating #datinginyour20s #datinginreallife

♬ original sound – Big Sister advice with Flo

3. Zet de eerste stap

Jij bent niet de enige die het spannend vindt om op iemand af te stappen. Mannen hebben hier ook regelmatig last van, want ook zij zijn bang om afgewezen te worden. Hou hier rekening mee en stap zelf eens op een man af. Om de kans om afgewezen te worden te verkleinen zijn er een aantal manieren waarop je het gesprek kunt beginnen. Deze gespreksonderwerpen zorgen voor een luchtig gesprek, die niet direct meer betekent. Maar toch goede onderwerpen om mee te beginnen en te kijken hoe het gesprek zich voortzet. Geef een compliment (wat een leuk t-shirt heb je aan), vraag om een aanbeveling (welk drankje bestel jij hier altijd?) of vraag om hulp (kan jij die zak tomatensoep voor mij pakken, ik kom er niet bij).

@datingcoachanwar

#datingadvice #singleover30 #singlewoman #fyp #singlelatina #singleblackfemale #singleblackwoman

♬ original sound – Anwar White

En nog een laatste tip. Kijk naar de voeten van mannen. Als deze in jouw richting staan is de kans groter dat hij je wel ziet zitten.

Van ‘stigma smashing’ tot ‘cosmic coupling’: dit worden de grote datingtrends van 2024