Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 15 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

De knalroze crompouce martini gaat viral op TikTok maar iedereen is het zat

De crompouce: de hype waarvan je ‘m niet had verwacht. De tompouce wordt gecombineerd met een croissant en je hebt een lekkere snack, volgens velen. Toch gaat het nu wel heel ver, er worden namelijk heel wat producten verzonnen. De frikanpouce, de kibbelpoes.. je kunt zelf wel bedenken wat het is. Al deze gore combinaties zijn niet heel fijn, misschien moeten we kijken naar drank?

Er worden ook zat cocktailcombo’s bedacht, eentje met tompouce dan?

Weg met de crompouce

De Cocktail Tapper maakt kant-en-klare cocktails en ze willen weten of er animo is voor de crompouce martini. Een knalroze drankje met tompouce-smaak (waar die croissant in terugkomt weten we niet) en de video gaat behoorlijk viral. Maar niet alleen om de goede redenen, zoals misschien van tevoren verwacht was. Iedereen lijkt een beetje klaar te zijn met die crompouce-hype. Laat ons maar lekker de tompouce eten tijdens koningsdag en daar houdt het op.

@decocktailtapper.nl

Tompouce, Crompouce, Cromtail Martini. Hoe moeten we deze topper noemen? Laat het weten 📥 #crompouce #tompouce #cocktails #voorjou #gezelligheid #verjaardag #esma #pov

♬ IT GIRL – Sped up Version – Aliyah’s Interlude

Reacties onder de video luiden: “Dit gaat wel echt te ver en besef t komt vanuit mij”, reageert iemand. Een ander zegt: “WAAR GAAT DIT HEEN KLAAR NUUUU😭😭”. Niet echt positief dus.

Ook denken mensen dat het meer een tompouce martini is: “Waarom is dit een crompouce martini en niet een tompouce martini? Er zit toch geen croissant in”, precies wat wij ook al dachten.

Wat vind jij? Lekker of niet?

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen