Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

De Verraders met onbekende Nederlanders is een feit: dit zijn de deelnemers

Enthousiasme, blijdschap en spanning; dat is wat de oproeppromo afgelopen maart opriep bij duizenden onbekende Nederlanders, die dit seizoen voor het állereerst de kans krijgen om mee te doen aan De Verraders. Hoe tof is dat?!

De mindgame vol list en bedrog wordt vanaf vrijdag 16 februari gespeeld door maar liefst 22 gedreven kandidaten, die stuk voor stuk niet kunnen wachten dit onvergetelijke avontuur aan te gaan. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Wij hebben hier zó veel zin in.

Dit zijn de deelnemers van De Verraders met onbekenden

Hoe leuk is dat – een versie met onbekende deelnemers?! We stellen ze alvast aan je voor, deze mensen kunnen niet wachten zich onder te dompelen in dit unieke avontuur:

Marketingspecialist en dragqueen Amin, jeugdwerker Julian, accountmanager Jeremy, laborant Ihsane, manager sales & marketing Mohamed, commercieel directeur Nathan, visual merchandiser Robin, personal trainer Kim, zelfstandig ondernemer Claire, sportschool eigenaar Tristan, rijksambtenaar Ebru, jeugd hulpverlener Dave, financieel expert Jan Roderick, maatschappelijk werkster en cabaretier Lucinda, rechercheur Tom, eigenaresse kledingwinkel Jill, psycholoog en NLP trainer Vincent, eigenaar van ijssalons Michel, lifestyle coach Kathelijn, kleurencoach Jannie, advocaat Alex en gepensioneerd manager welzijn Bep.

Je leert deze 22 deelnemers vanzelf kennen via de socials van Videoland en natuurlijk in het programma zelf.

Bekijk de foto met alle deelnemers hieronder:

de verraders on
Videoland

Ff gemist waar het programma over gaat?

Fanatieke deelnemers strijden in het programma ‘De Verraders’ om een grote zilverschat. Een aantal van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is.

Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat. Kortom: het is heel spannend en razend populair, maar we zijn heel benieuwd hoe deze versie met onbekende Nederlanders het gaat doen. Net zo leuk als met bekende mensen? We will see.

 

De unicorn heatless curls geven jou blijkbaar de allerbeste krullen ooit