Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

What’s new: EOTB-Dennis en Olivia zijn tóch weer uit elkaar

Noem één relatie waar nog minder van te volgen is dan van het liefdesleven van André Hazes en je hebt het over Dennis en Olivia uit het vorige seizoen. We houden het niet meer precies bij, maar ze zijn al een aantal keren uit elkaar geweest. Uiteindelijk waren ze weer happy together, tot nu. Via Instagram laat Olivia namelijk weten dat het tóch weer over is tussen de twee.

Je begrijpt, we praten je bij.

Dennis en Olivia uit Ex on the Beach

We kunnen Dennis toch wel dé playboy van alle seizoenen Ex on the Beach: Double Dutch noemen. Oké vooruit, op een gedeelde plek met Harry de Hengst. Anyway, waar Dennis op de terugweg naar huis nog het wc-hokje met ex Tessa indook, veroverde hij eenmaal thuis het hart van Olivia. En verrassend genoeg ging dat een aardige tijd goed. En toen weer niet. En toen weer wel.

Zoals dat gaat met knipperlichtrelaties, is er nu weer een periode aangebroken waarin Dennis en Olivia tóch beter af zijn zonder elkaar. Dat maakte Olivia bekend op Instagram. In een vraagsticker werd gevraagd naar de huidige status: “Heb je nog een relatie met Dennis?” Well, het antwoord is duidelijk. Olivia reageert kort, maar krachtig met “Nee”.

Niet de eerste keer

Het zal je niet verbazen, maar het is niet de eerste keer dat ze een punt (of kunnen we beter zeggen komma) achter hun relatie zetten. Zo’n acht maanden geleden dacht iedereen nog dat de twee uit elkaar waren, nadat Olivia uitgebreid had uitgelegd dat de twee te erg botsten en beter beiden een eigen kant op konden gaan. Goed, uit elkaar dus. Tót Olivia uit het niets een verliefd kiekje deelde met Dennis.

Weer samen, zo bleek. Tot nu. Op een uitleg moeten we nog wachten, maar wij zijn heel benieuwd wat dit keer de reden voor de breuk is geweest.