Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Je kan nú het boek van gravinfluencer Eloise van Oranje pre-orderen

Eloise van Oranje staat al lang niet meer alleen maar bekend als het nichtje van onze koning en koningin. Binnen no-time is ze groot geworden op social media (van 6000 volgers in mei, naar 103.000 in juli) en houdt ze regelmatig Q&A’s om alle vragen van volgers te beantwoorden. Al is dat binnenkort niet meer nodig. Eloise komt namelijk met een boek en die kan je vanaf vandaag pre-orderen!

‘Schrijfster’ kan worden toegevoegd aan haar Instagram-bio.

Boek van Eloise van Oranje

In januari maakte de rising star bekend dat ze aan het schrijven van een boek zou beginnen. Toen kregen we al een tipje van de sluier: het zou gaan over onder andere eten, kleding en sieraden. Hét boek voor jonge mensen die – net als Eloise – het leven aan het ontdekken zijn. Voor mensen zoals jij en ik. En hoewel destijds juni als uitgeefdatum nog erg ver weg klonk, komt het steeds dichterbij. Sterker nog, het boek is al te pre-orderen!

“Het is eindelijk zover, de pre-order van mijn boek is live!” kondigde Eloise aan via Instagram Stories. Het boek is uitgegeven door de uitgeverij achter Chickslovefood. Enne, als je nu gaat pre-orderen, krijg je alvast twee (familie)recepten in je mail. Het boek zelf moet je nog wel even op wachten, die vind je over een kleine twee maanden in je brievenbus.

Learning by doing

Het boek belooft een persoonlijke lifestylegids te zijn waar iedereen tegenaan loopt als je op je eigen benen staat. Net zoals Eloise. Van kleding tot studie, van op jezelf gaan tot recepten en handige tips om je zelfvertrouwen te boosten: Eloise bundelt alle antwoorden in Learning by doing. Het resultaat? Anekdotes, leuke foto’s van vroeger en recepten die je direct wil maken.

Toch blijft het een persoonlijk boek en loopt Eloise ook tegen bepaalde zaken aan. In het boek legt ze ook uit wat negatieve reacties met haar doen en wat haar ultieme tips voor self care zijn. We weten niet van jou, maar dit boek hebben we nodig.