Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 21 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze groene lipgloss is razend populair op TikTok en als je de resultaten ziet snap je waarom

Dat wij gek zijn op beauty-en schoonheidsproducten, is geen geheim. We ontdekken dan ook graag nieuwe items en dit keer hebben we iets heel leuks. Er bestaat namelijk zoiets als groene lipgloss (of liptint) die verandert van kleur als je ‘m op je lippen smeert. De tint past zich dan aan aan jouw lippen, zodat iedereen de perfecte roze kleur krijgt. Kylie Cosmetics heeft zo’n liptint genaamd Wizard of Oz Transformative Lip Tint en die gaat wel heel erg viral nu op TikTok.

Groene liploss

Het is niet meteen heel aantrekkelijk, zo’n groene lipgloss. We kennen niemand die met een groene kleur op de lippen wilt lopen, laat staan dat je ook nog je portomonnee trekt. De nieuwe Wizard of Oz Transformative Lip Tint van Kylie Cosmetics heeft zo’n onaantrekkelijke kleur, maar de resultaten liegen niet.. als het product eenmaal op de lippen zit is het prachtig. Hoedan?! Bekijk hier twee video’s op TikTok die ontzettend goed bekeken zijn:

@carsynnlovee

LITERALLY LIKE MAGIC👀 @kyliecosmetics #wizardofozxkylie #transformativeliptint #liplovee #kyliecosmetics #greenlipgloss

♬ Made You Look – Meghan Trainor

@honasbarz

colour changing gloss (leaves a red tint too!) #kyliecosmetics

♬ I’ll Do It – Heidi Montag

De resultaten zijn prachtig, toch? Het product past zich aan aan de pH-waarde van jouw huid. Dit betekent dan ook dat de liptint bij iedereen anders uitpakt, omdat deze zuurgraad bij iedereen ook anders is. Zo heeft iedereen een gepersonaliseerd product. De liptint is te koop voor €23.99 dus misschien wat duur om zo maar aan te schaffen, maar wel perfect als sinterklaas-of kerstcadeau.

Huh? Kylie verwijdert alles van het Instagram-account Kylie Cosmetics behalve deze ene foto