Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Kylie verwijdert alles van het Instagram-account Kylie Cosmetics behalve deze ene foto

De Kardashian-Jenners houden de gemoederen over het algemeen flink bezig. Is het niet omdat er ineens wordt gespeculeerd over een eigen beautymerk van momager Kris Jenner, dan is het wel omdat een van de Kardashians een nieuwe haarkleur heeft. Vandaag hebben we nieuws over Kylie Jenner. Ze heeft namelijk alle foto’s van het Instagram-account van haar merk Kylie Cosmetics verwijderd, behavle één foto.

Mysterieus. Wat is er gaande?

Kylie Jenner verwijdert feed Kylie Cosmetics

Het is al eventjes geleden, maar op 4 maart viel iets op. Alle foto’s van het Instagram-account van Kylie Cosmetics waren verdwenen, behalve een nieuwe foto van Kylie Jenner herself. De caption is net zo mysterieus als het hele voorval zelf: “something is coming“. Zie hier:

Wachten maar

We weten niet van jou, maar hier gaat iets gebeuren. En het lege Instagram-account van Kylie Cosmetics is nog niet alles, kijk maar eens op de website van het beautymerk. Als je naar kyliecosmetics.com gaat, krijg je ook een groot scherm met ‘something is coming‘. Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief om er als eerste achter te komen wat dat ‘something‘ is.

Het gekke is dat echt niemand lijkt te weten wat er gaat gebeuren. Op Twitter gaan fans los. Sommige fans denken dat er een hele rebranding plaatsvindt, denk aan gehele nieuwe verpakkingen én nieuwe producten.