Demi Rutten
Demi Rutten Life 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Moldavite 2.0: Libisch woestijnglas is dé nieuwe musthave op het gebied van edelstenen

De hype rondom de edelsteen moldavite is nog steeds levend, nadat de ruimtesteen ontplofte op Tiktok. Van enge verhalen tot succes stories, de steen zou voor heel wat opschudding zorgen in je leven. Nu is er een nieuwe steen die viral gaat op Tiktok, genaamd Libisch woestijnglas, en dit zou het positievere zusje zijn van moldavite. Wij vertellen je er alles over.

Ben je verlegen? Dan is deze steen zeker wat voor jou!

Libisch woenstijnglas is de nieuwe musthave volgens Tiktok

We kennen allemaal de horrorverhalen van mensen die een moldavite edelsteen kochten en ineens hun baan/relatie/huis kwijtraakte of een heftig ongeluk kregen. Natuurlijk is dit niet helemaal de schuld van moldavite, maar voor de mensen die er toch een beetje bang van werden is er nu een oplossing.

Die oplossing is het zonnige en warme zusje van moldavite, genaamd Libisch woestijnglas (of Libisch goud tektiet). Deze steensoort is de nieuwe hype op Tiktok en zou een veel positiever effect op je hebben dan moldavite (en vooral minder drastisch).

Geladen met ruimte energie

Deze steen is geel of kleurloos en is 28 miljoen jaar oud. Dat alleen al maakt de steen heel bijzonder. Libisch woestijnglas is ontstaan in het oude Egypte door het inslaan van een meteoriet. Hierdoor smolt zandsteen en zo vormde zich het Libische woestijnglas. Dat maakt het net als moldavite een tektiet soort, dat betekent dat de steen gevormd is door een enorme hitte.

Libisch woestijnglas is zelfs ouder dan moldavite, en heeft een positievere energie. Omdat het zo enorm oud is, overstijgt deze steen tijd, ruimte en dimensies. De steen heeft een positief effect op je zonnevlecht chakra, waardoor het een warme en opbeurende energie geeft.

Ook heeft Libisch woestijnglas een positief effect op je wilskracht, maakt het je minder verlegen en vergroot het je eigenwaarde. Daarnaast heeft het een positief effect op je stofwisseling, hormoonbalans en darmen. Kortom, zowel mentaal als fysiek is Libisch woestijnglas een aanwinst in je collectie. En je hoeft niet bang te zijn dat heel je leven instort. 😉

Wil je Libisch woestijnglas kopen? Dat kan onder andere hier en hier.

Lees ook: Lekker spiritueel: deze edelsteen past bij jou volgens je geboortemaand