Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 31 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wauw! Deze lip-combo van Kylie Jenner is perfect voor de herfst

We houden allemaal wel van een goede lip-combo, want je lippen kunnen je make-uplook toch wel echt afmaken. En laten we even eerlijk zijn, wie kan dit nou beter dan Kylie Jenner herself? Ze heeft natuurlijk meerdere producten voor the lips uitgebracht met haar eigen merk Kylie Cosmetics, omdat haar fans elke keer weer obsessed waren. Laat Kylie nou net nog een héle mooie lip-combo hebben, en deze keer voor de herfst, dat komt dus goed van pas!

En het is ook nog is super makkelijk.

Deze lip-combo van Kylie Jenner is perfect voor de hersft

Dat fans weg zijn van de lip-combinaties van Kylie Jenner is natuurlijk niet zo gek, want hoe goed ziet zij er elke keer uit?! Toch blijft ze ons elke keer weer verrassen en gebruikt ze ook verschillende producten door elkaar. Zo heeft ze ook een perfecte lip-combo voor de herfst bedacht & we love it!

Wil je deze look nou ook namaken? Lucky you, want voor deze lip-combo heb je helemaal niet veel nodig en het is zo gedaan. Je hoeft alleen maar je lippen te omlijnen met de Kylie Cosmetics Lip Liner in de kleur ‘Leo’ en vervolgens vul je de rest in met Kylie Cosmetics (hoe kan het ook anders) Plumping Gloss in ‘Rosé and Chill’. That’s it!

via GIPHY

Dupes

Aangezien de producten van Kylie Cosmetics niet altijd even makkelijk te verkrijgen zijn, kan het een beetje moeilijk zijn om deze lip-combo na te maken. Maar wees niet getreurd, want wij willen jou deze geweldige lip-combinatie natuurlijk niet ontnemen. Daarom hebben wij wat dupes voor jou op een rijtje gezet, zodat je deze herfst alsnog kan stralen met mooie lippen!

Voor de dupe van de lipliner kan je het beste de M.A.C Cosmetics Lip Pencil in ‘Brick’ of Rimmel Lasting Finish Lip Liner in ‘Wine’ gebruiken.

Ook voor de lipgloss hebben we natuurlijk wat dupes gevonden. Hiervoor kan je de Makeup Revolution Pout Bomb Plumping Gloss in de kleur ‘Sauce’ gebruiken of een iets duurdere, de Charlotte Tilbury Charlotte Jewel Lips in ‘Walk Of No Shame’.

Op zoek naar een sexy en tijdloos kapsel? Dan is de shoulder blade bob iets voor jou