Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 1 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Harry Styles gaat verkleed als ‘Danny Zuko’ uit Grease en brengt ode aan Olivia Newton-John

‘You’re the one that I want!’, dat is wat veel mensen gedacht moeten hebben, toen ze gisteren Harry Styles het podium op zagen komen tijdens zijn ‘Harryween’-show. Niet om obvious reasons, maar vooral omdat hij verkleed ging als Danny Zuko uit de iconische film Grease. Daarmee bracht hij een ode aan de overleden Olivia Newton-John. Hij zong natuurlijk zijn eigen nummers, maar ook een Grease-klassieker als ‘Hopelessly Devoted To You’.

Harry Styles doet Harryween in Los Angeles

Elk jaar doet Mr. Styles een show in LA tijdens Halloween genaamd ‘Harryween’. Hij doet er wel meer in de zonnige Californische stad, maar op 31 oktober is het altijd tijd voor een groot verkleedfeest. Dit jaar ging hij als de stoere Danny Zuko, compleet met leren jasje + zwart haar met bakkebaarden.

Veel fans hopen dan ook dat deze versie van het nummer op Spotify komt te staan: “OK NOW SOMEONE PUT ON SPOTIFY OR A MUSIC PLATFORM SO I CAN REPLAY THIS OVER AND OVER” en “i will WORSHIP whoever can put a clear version on spotify. like take ALL my money”

Zo lekker divers

Een groot contrast met vorig jaar, toen hij juist verkleed ging als een veel schattiger en veel vrouwelijker karakter, namelijk Dorothy uit The Wizard of Oz.

We zijn nú al benieuwd naar 2023.

Komkommertijd voor Kendall

Ex-vriendin Kendall Jenner ging ondertussen verkleed als komkommer – verschil moet er zijn hè. Wel hilarisch, dus kijk vooral even naar haar kostuum.

Een fan gooit kipnuggets naar Harry Styles tijdens zijn show in New York en dit moment is iconic