Audrey Garot
Audrey Garot Reality 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Niek uit Expeditie Robinson onthult of hij ook écht zijn huis opnieuw heeft ingericht na het programma

Het was weer een spannende aflevering van Expeditie Robinson gisteravond. Het was de allereerste aflevering waarbij het teamverband niet meer aan de orde was en de kandidaten individueel moesten strijden voor immuniteit. En dat deden ze. Tijdens de proef was Niek aan het nadenken over het herinrichten van zijn huis én er kwam zelfs een pantertafel ter sprake. Maarreh, zou hij al deze veranderingen hebben doorgevoerd na zijn avontuur bij Expeditie Robinson?

Het zou in ieder geval wel heel hilarisch zijn.

Niek richtte opnieuw zijn huis in tijdens de proef

Tijdens de individuele proef moesten de kandidaten met beiden voeten op een klein balkje staan. Maar daar bleef het niet bij, op het teken van Rick moesten ze nóg een stap omhoog. Dit betekende dat ze elke keer op een nog veel smaller balkje moesten staan. Heavy..

Op een gegeven moment wordt dat natuurlijk enorm zwaar voor je benen en voeten en wil je het liefst ergens anders aan denken. Daar had Niek wel een oplossing voor. Hij had van vorige kandidaten van Expeditie Robinson gehoord dat het helpt om je hele huis opnieuw in te richten. Dus dat deed hij. Hij zou een zebraprint in de hal leggen, een gouden spiegel ophangen, zijn wc wilde hij bekleden met junglebehang én hij wou een panter bijzettafel in de woonkamer neerzetten. Het klinkt natuurlijk enorm chaotisch, maar ook hilarisch. Alleen, zou Niek echt zijn huis hebben veranderd na het programma?

Heeft hij echt zijn huis veranderd na Expeditie Robinson?

Op Instagram vertelt Niek of hij al deze veranderingen daadwerkelijk heeft doorgevoerd. Maar helaas, de zebraprint in zijn hal is er niet gekomen, vertelt hij. Wél heeft hij de pantertafel voor zijn woonkamer besteld en deze zou binnenkort geleverd worden. En eerlijk is eerlijk, wij vinden de tafel ook wel echt amazing.

Niek pantertafel
Instagram @niekroozen

Ben je na de aflevering van gisteren benieuwd geworden hoe het huis van Niek eruitziet? Gelukkig heeft hij een tijdje geleden een housetour voor ons gefilmd. Bekijk de YouTube video hieronder.

De makers van Expeditie Robinson reageren op onverwachte exit Iliass: ‘We hadden beter moeten communiceren’