Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Celebrities 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Rémi is 1 jaar! Ronnie Flex en Demi de Boer delen super lieve foto van dochtertje

Via Instagram hebben Ronnie Flex en Demi de Boer laten weten dat hun dochter Rémi alweer één jaar is. Vorig jaar in juli liet Demi via een Instagram post weten dat ze zwanger was van haar eerste kindje, een baby girl. De tijd is super snel gevlogen. Samen met haar grote zus Nori vieren ze haar eerste verjaardag.

Cute baby pictures are incoming…

Voor altijd samen

De zwangerschap van Demi hebben wij allemaal mogen volgen in de realityserie ‘Voor Altijd Samen’ op Videoland. De serie gaat over het leven van rapper Ronnie Flex en zijn lieftallige vriendin Demi de Boer. Tijdens de serie hebben we alles van begin tot eind mogen meemaken bij de familie Flex. Van de ontmoeting tussen Ronnie en Demi tot aan de geboorte en groeiproces van dochtertje Rémi. Hoe leuk een gezinsuitbreiding ook is, het is niet altijd heel soepel gelopen. In de serie zien we hoe lastig het is om een relatie te hebben met een van de grootste artiesten in Nederland. Het hebben van een drukke carrière en het onderhouden van een baby is heel erg zwaar.

In ‘Ronnie: De Familie Flex’, het tweede deel van de realityserie, wordt er duidelijk gemaakt dat er een flinke keerzijde is wanneer je super bekend bent. De serie laat zien dat het niet alleen impact heeft op de relatie tussen de twee, maar ook op de kinderen. Nori vraagt zich vaak af waar haar papa is of waarom haar papa zo lang blijft slapen in de ochtend. Daarnaast is Rémi tien maanden oud in de serie. Dit is een leeftijd waar een baby niet stil kan zitten en veel aandacht vraagt. Het is een hele hectische fase waar ze in zitten, maar uiteindelijk laten ze zien dat ze er samen altijd uitkomen. Ook al kan het soms een chaos zijn…

Rémi is jarig!

Op Instagram hebben beide Ronnie en Demi iets liefs gepost over Rémi op haar eerste verjaardag. En wij smelten door alle cuteness. Demi heeft een super schattig filmpje gemaakt waar we Rémi zien opgroeien van newborn baby tot aan nu. Ook Ronnie heeft een paar foto’s van van Rémi verzameld met de tekst eronder: ‘Wooow kleine Rémi Ayoki aka Changi is alweer 1 jaar geworden vandaag… ly to the moon and back shordy’. Zo cute!

Babynieuws! Demi de Boer is bevallen van een dochtertje