Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze setting spray gebruikt Beyoncé tijdens haar Renaissance Tour, zelfs in de regen loopt haar make-up niet uit

Zoals we allemaal weten is Beyoncé bezig aan haar Renaissance Tour en momenteel reist ze door heel Noord-Amerika. Een vermoeiend schema en daarom moet elk detail perfect geregeld zijn. Wat je niet in de hand hebt, is het weer. Dus ook met stromende regen, moet het team ervoor zorgen dat queen B er prachtig uit ziet. Verlopen mascara? Druipende foundation? Nee hoor. Het blijft allemaal netjes op z’n plek en dat is allemaal te danken aan één product: een hele bijzondere setting spray.

Deze setting spray gebruikt Beyoncé tijdens De Renaissance Tour

Op 6 augustus speelde Bey in Washington DC, maar het regende daar zó hard dat ze niet veilig op het podium kon staan. Daarom betaalde ze al zo’n honderdduizend dollar om het concert te verlengen, dat ze in elk geval iets later konden beginnen. Maar the show must go on, mensen hebben veel geld betaald voor zo’n ticket. Dus regen of geen regen, gewoon gaan! Natuurlijk is dat niet makkelijk, want sta daar maar eens charmant te zijn terwijl je doorweekt bent. Dochter Blue Ivy maakte weer een verschijning, maar mocht van haar moeder niet van het bovenste podium af omdat het op andere stukken te glad zou zijn.

@bey7hive

Beyoncé serving top tier vocals while it POURS DOWN rain😭 #beyonce #renaissanceworldtour #renaissance #renaissancetour #washington #washingtondc #rain #icare

♬ som original – Bey

Zelf moet ze natuurlijk ook denken aan haar look en het is niet heel erg fijn als je mooie make-up helemaal uitloopt door de regen. Nou, er blijkt dus een setting spray te zijn die goed genoeg is voor Beyoncé tijdens dit soort situaties en dan is het natuurlijk helemaal goed voor ons.

Nou, over welk product hebben we ‘t dan?

De On ‘Til Dawn Mattifying Waterproof Setting Spray van YouTuber Patrick Starr, zo onthult haar make-upartiest Rokael Lizama. “Built for the elements, rain or Shine Bey did her thing!!! “@patrickstarr I love you! Your spray helped us get through the show!” schreef hij op Instagram.

Hoe scoor je ‘t in Nederland?

Zoals je je misschien wel voor kunt stellen, is ‘t product ontzettend uitverkocht overal. En om het nog moeilijker te maken: het is alleen te krijgen in Amerika of US webshops. Dat wordt toch een Sephora-tripje naar New York? Wél hebben we een site gevonden die de setting spray importeert, alleen betaal je dan wel wat meer (lees: de helft) dan de 32 dollar die het normaal kost. Oei..

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen