Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Loiza Lamers en Hugo Kennis dansen samen met B&B-Walter: ‘Gênant’

Een paar dagen geleden ontstond het idee tussen Walter en Joy uit B&B Vol Liefde om op Schiphol te gaan dansen. Zoals je weet zijn beiden B&B-eigenaren fan van zelfexpressie en spiritualiteit. Ze nodigen dan iedereen via social media uit om mee te dansen en Loiza Lamers en Hugo Kennis vinden dat wel wat.

Loiza Lamers en Hugo Kennis dansen samen met B&B-Walter

Gister liet Hugo al via Instagram weten wat het plan is: “Wij zijn namelijk best wel fan, net als heel Nederland, van B&B Vol Liefde.” Ze willen graag met Walter en Joy dansen, voor het IAMSTERDAM beeld op het plein voor het vliegveld. Dit is niet hun eigen plan, maar haken graag aan bij dit initiatief van Walter en Joy. “Dit is geen promotiestunt. Wij zijn niet ingehuurd door RTL of Videoland. We zijn oprecht nieuwsgierig en gewoon fan,” laat hij ook nog weten.

Maar.. eenmaal aangekomen, zit het toch net even wat anders. Geen hordes dansende mensen, maar wel een hoop pers met camera’s: “Het is een hele pers-happening. Wij dachten: we gaan gewoon even dansen, maar nu moet je allemaal interviews doen. Wat een gedoe. Het is ineens een stuk gênanter geworden”, vertelt Hugo. Aiiiii.

Instagram Hugo Kennis
hugo dansen B&B vol liefde schiphol walter
Instagram Hugo Kennis

Ook Joy was van de partij en heeft een lekker potje gedanst en gesprongen met Walter. Wel vliegt hij direct erna weer terug naar de zon.

Instagram Joy van Swieten
Instagram Joy van Swieten

Walter houdt van dansen

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Hij was toe aan verandering en meer verdieping in zijn leven. Afgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Zijn interesse in onder andere energieën, familie opstellingen en tantra zijn twintig jaar geleden ontstaan. Daar kreeg hij inzichten die hem anders naar het leven hebben laten kijken. Hij houdt van dansen en energie loslaten, zo blijkt ook uit de serie.

Last van verkoudheid dus niet over gevoel praten? Walter legt eindelijk uit hoe dat zit