Emma Toussain
Emma Toussain Food 4 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden zijn gek op lekkernijen, snacks en andere hapjes

Wij zijn DOL op lekker eten. Dan bedoelen we niet alleen fancy avondmaaltjes bij ons favoriete restaurant, maar ook zijn we gek op chips, snoep (lees ook deze bizarre feitjes over snoepgoed), chocola en alles waar iets te veel suiker of zout in zit. Zit jij geregeld op de bank met een hapje en snapt je lover maar niet waarom jij zoveel naar binnen harkt? Dat kan te maken hebben met je sterrenbeeld. Sommigen snoepen nou eenmaal liever dan anderen – dus geef dat gewoon maar de schuld. Je zelfbeheersing heeft daar niks mee te maken 😏

Blame it on the stars.

Sterrenbeelden die gek zijn op snacken

Als je een beetje into astrologie bent dan weet je vast wel hoe jouw sterrenbeeld in elkaar steekt. Ben jij een emotioneel persoon? Of juist ontzettend impulsief? Dat heeft ook z’n effecten op jouw eetgedrag. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die wel heel erg fan zijn van een lekker hapje en allemaal op hun eigen manier.

Vissen

Dit sterrenbeeld is van nature erg gevoelig en zit vol emotie. Het zal je dan ook niks verbazen dat Vissen nog wel eens een gevalletje ’emotie-eten’ kunnen laten zien. Als ze verdrietig zijn trakteren ze zichzelf vaak op iets lekkers. Ga je door een break-up? Dan komt er een bak ijs op tafel. Ben je ongesteld? Chocola.

Stier

Een Stier is graag op de hoogte van de laatste trends en gaat vaak uiteten bij de hipste restaurants. Een Stier is wel ontzettend loyaal, dus als hij of zij een restaurant heeft gevonden dat bevalt dan wordt dat vaker bezocht. Een Stier heeft dan ook vaak een go-to maaltijd.

Leeuw

Een Leeuw houdt onzettend van eten, maar is ook lui. Daarnaast is een Leeuw ook geen ster in de keuken.. dat betekent maar één ding: bestellen! Uber Eats en Thuisbezorgd zijn jouw beste vrienden.

Weegschaal

Een Weegschaal is niet altijd in balans. Dat is ook zo met eten; hij of zij eet een broodje kip tijdens ‘t ontbijt maar kan dan weer gaan voor een bord vol pannekoeken in de avond. De ene dag is het gezond en de andere dag rijden ze door de McDrive met kipnuggets in het achterhoofd. Dit sterrenebeld doet alles voor de snacks!

Sad, but true: van déze 6 aankopen word je blij als je de 25 bent gepasseerd