Redactie
Redactie Beauty en Style 27 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze viral lipstick van Clinique neemt TikTok over

Met het koude weer hebben je lippen wat extra liefde nodig. Als je op zoek bent naar een mooie gloss of juist een verzorgende balsem, hoef je alleen maar even je TikTok te openen. De app staat vol beautyreviews waardoor je precies weet wat jouw lippen nodig hebben. Op dit moment staat TikTok vol met de nieuwe Clinique Almost Lipstick in de kleur Pink Honey. De naam klinkt voor velen misschien bekend, want dit is namelijk een nieuwe versie van de Black Honey Lipstick.

Deze nieuwe lipstick wil jij hebben.

Clinique Almost Lipstick Pink Honey

Beautyliefhebbers raken niet uitepraat over de nieuwe prachtige kleur. Na het succes van de Clinique Almost Black Honey, is er nu een nieuwe variant, namelijk de Clinique Almost Pink Honey. De nieuwe kleur lijkt op de Black Honey Lipstick, maar geeft de lippen een nóg subtielere tint. Als je op zoek bent naar een lichte roze nude kleur op je lippen, is dit de ideale everyday tint. De lipstick is bij iedere persoon anders, omdat de kleur versmelt met de kleur van je lippen. Zo staat hij altijd prachtig bij elke lipkleur.

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Terwijl de Pink Honey Lipstick nu viral gaat, begon het allemaal met de Black Honey Lipstick. Niet alleen de donkere kleur van de lipstick was bijzonder, ook de kleur die de lippen kregen na het aanbrengen van deze kleur viel op. De diep rood-bruine kleur gaf je lippen een subtiel effect, prachtig voor het najaar. Beide kleuren zijn vrij van parabenen en bevatten ook geen parfum, waardoor je lippen de juiste verzorging krijgen.

Shop de nieuwste kleur

Omdat de kleur bij iedereen goed staat, is het een ideaal cadeau om te geven. Ook als je jezelf wil verwennen is dit een perfect ‘self care‘ product om te kopen voor het najaar. Hoewel beide lipsticks over de toonbank vliegen, zijn de kleuren nog wel te bemachtigen bij onder andere de Douglas.

@millieleer

Perfect nude for autumn 🤍@Clinique UK Almost Lipstick now in Pink Honey! Shop exclusively at @asos #Cliniquepinkhoney #yourlipsbutbetter #nudelipcombo to show Clinique your Weekend Nude lip ad

♬ Campfire – Charmer & Klay

Deze lipstick van Estée Lauder wil je hebben