YESSS! Er komt een nieuwe Disney-film en daar spelen álle Disney prinsessen in mee

Disneyfans opgelet! Je droom is eindelijk uitgekomen, er is een nieuwe Disney-film in de maak en daar spelen álle Disney prinsessen in mee. Assepoester, Mulan, Vaiana en Sneeuwwitje op één doek, wat wil je nog meer?

Er komt een nieuwe Disney-film aan, en daarin zijn álle prinsessen van Disney te zien. Wij weten nu al dat dit onze favoriete nieuwe klassieker gaat worden. De teksten zijn zelfs ingesproken met de originele stemmen van de prinsessen.

Disney film

De nieuwe film heet Wreck It Ralph 2 en hij zal vanaf 21 november in de bioscoop te zien zijn. Nog even geduld dus, maar de trailer is wel al uit en zelfs die wil je met een bak popcorn in je hand bekijken.

In de film duiken Ralph en Vanellopa de wereld van het internet in. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar als je de trailer ziet snap je wat we bedoelen.

Sta jij nu ook te dansen van geluk? De trailer belooft een magisch mooie Disney-film mét humor. Want even serieus, heb je die grap gehoord over Urban Outfitters? Hilarisch. En anders kijk je de trailer opnieuw. Gewoon omdat het kan. En omdat ‘ie zo leuk is.

Reageer op artikel:
YESSS! Er komt een nieuwe Disney-film en daar spelen álle Disney prinsessen in mee
Sluiten