Isis van Graas
Isis van Graas Life 5 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

Hallo prinses! Welk Disney sprookje bij jou past op basis van je sterrenbeeld lees je hier

Dat we fan zijn van Disney en zeker van de liefdesverhalen is geen geheim. Elk Disney sprookje heeft een eigen verhaal en past perfect bij een bepaald sterrenbeeld. Benieuwd welk verhaal bij jou past? De sterren vertellen je het.

Eens zien of jouw favoriete Disney sprookje aansluit bij je sterrenbeeld. Wordt het Belle en het Beest of sta jij op een lijn met Assepoester? Je lees het hieronder.

Lees ook: De grote voordelen van mensen die altijd hun planten dood laten gaan

Het Disney sprookje dat past bij je sterrenbeeld

We hebben allemaal een specifiek liefdesverhaal van Disney waar we ons verbonden mee voelen. Het Disney sprookje dat jou het meest aanspreekt komt overeen met de eigenschappen van je sterrenbeeld:

Ram: Rapunzel

Verliefd worden tijdens een groot avontuur zoals Rapunzel en Eugene is typisch iets voor jou. Je staat bijna nooit stil en bent altijd op zoek naar gezelligheid en nieuwe belevenissen. Adrenaline werkt als een soort liefdesdrankje voor jou.

Stier: Aladdin

Plotseling helemaal ondersteboven raken van iemand is hoe jij vaak verliefd wordt. Jij hebt graag iemand die je de wereld op een andere manier laat bekijken en je betovert door charmes en mystiek.

Tweeling: Tarzan

Jij bent het meest mysterieuze sterrenbeeld van allemaal, dus jij hebt iemand nodig die je met beide benen op de grond houdt en waar je van kan leren. Jane en Tarzan hebben een heleboel van elkaar geleerd en dat trekt jou aan.

Kreeft: De prinses en de kikker

Net als prinses Tiana heb jij wel wat beters te doen dan je tijd verspillen aan verkeerde mannen (of vrouwen) en je stelt je niet snel open. Je beschermt jezelf koste wat het kost, maar wanneer iemand je tijd geeft en zijn of haar best doet, is er een grote kans dat je langzaam opbloeit.

Leeuw: Doornroosje

Je hebt iemand nodig die jou door en door respecteert en liefheeft. Ook wil je iemand die voor je vecht en het aanvoelt wanneer je hem of haar nodig hebt, typisch Doornroosje dus.

Maagd: Belle en het Beest

Jij bent kritisch als het gaat om een potentiële lover. Je neigt er altijd naar iemand te kiezen die hulp nodig heeft. Hoewel je intenties altijd goed zijn, gaat het sommigen net iets te ver. Vind iemand die openstaat voor verandering waar nodig en jouw behulpzame gedrag heel goed kan hebben, zoals het Beest.

Weegschaal: Brave

Soms vliegen je gevoelens van hot naar her en zit je in de knoop met je normen en waarden, maar er bestaat niemand zo moedig als jij. Om je heen verzamel je ongewild chaos en avontuur, maar dat weet je altijd goed onder ogen te komen en een oplossing voor te vinden, net als Merida.

Schorpioen: Ariël

Wil jij je volledig gelukkig voelen in een relatie, dan is seksuele spanning en passie een must. Net als Ariël ben je bereid alles opzij te zetten voor de liefde.

Boogschutter: Pocahontas

Je hebt een diepe band met de natuur en bent een onafhankelijk persoon, wat voor velen onweerstaanbaar is. Wanneer je om iemand geeft, doe je dat met heel je hart en ga je all the way net als Pocahontas.

Steenbok: Mulan

Verliefd worden op iemand met dezelfde hobby of baas is typisch iets voor jou. Natuurlijk vindt jouw liefdesverhaal niet plaats tijdens een gevecht zoals bij Mulan, maar samenspannen om iets moois te maken creëert bij jou wel een band.

Waterman: The Lion King

Jij voelt geen druk om je aan iemand te binden en bent nogal speels, zoals Simba en Nala. Natuurlijk zijn jullie gemaakt voor elkaar, maar dat vinden jullie beide minder belangrijk dan anderen helpen.

Vissen: Assepoester

Het verhaal van Assepoester en de prins is bijna hét boegbeeld als het gaat om liefde op het eerste gezicht. Hoewel jullie veel obstakels tegenkomen, weten jullie zeker dat het altijd goedkomt en dat jullie van elkaar blijven houden.

Lees ook: Cheers! De rode huiswijn van HEMA kost maar 3 euro en is de beste van allemaal