Laura Lammertse
Laura Lammertse Gezondheid 5 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Handig! Je kan nu een tattoo voor één jaar nemen

Ben jij al jaren aan het twijfelen over het nemen van een tatoeage en staat het idee van een lifetime commitment jou toch niet aan? Dan heb je geluk, want je kan nu een tattoo voor één jaar nemen. Fantastisch toch?!
Het tijdperk van de I love mama en zeemanstatoeages zijn voorbij, want tattoos zijn helemaal hot tegenwoordig. Een kleintje tussen jouw vingers, op de achterkant van jouw arm of het gehele planetenstelsel op jouw rug: alles kan. Maar bang om de beslissing te nemen? Goed nieuws, je kunt nu een tattoo voor één jaar nemen. Dus dat kan je over de streep trekken.

Tattoo voor één jaar nemen

De tijdelijke tattoo lijkt net echt, maar is na één jaar weer verdwenen. Dit komt door de nieuwe vorm van inkt die gebruikt wordt, namelijk de Ephernal Tattoos inkt. De moleculen van Ephernal Tattoos zijn veel minder groot dan de traditionele inkt, en blijft daarom minder lang op jouw huid zichtbaar.

De inkt is van biologisch materiaal gemaakt en zal zichzelf na één jaar afbreken. Mocht je eerder dan één jaar er al klaar mee zijn, dan kan het ook gemakkelijk laten verwijderen door een tattoo artist. Én: er blijven geen littekens achter.

Tripje voor tatoeage

De eerste Ephemeral Tattoos werden in New York gezet, vanaf zomer 2018. De gemiddelde prijs van deze tatoeages is tussen de 50 en 100 dollar.

Wij zijn enthousiast. Wat een fantastische manier om eventjes uit te testen of dit is wat je ervan verwacht had. Let’s get inked.

Hier een klein beetje inspiratie voor je: Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017