Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 11 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit deden Nicolette en Rick buiten de opnames van Expeditie Robinson om

Het nieuwe seizoen van Expedite Robinson is al even aan de gang en wel met een gloednieuw presentatieduo. Dit seizoen wordt namelijk gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Rick heeft dit seizoen het stokje overgenomen van Kaj Gorgels, die hiervoor samen met Nicolette het programma presenteerde. Maar wat doet het presentatieduo buiten de opnames van Expeditie Robinson om?

Veel kijkers zijn hier benieuwd naar.

Dit deden Nicolette en Rick in hun vrije tijd

De twee zijn natuurlijk erg druk als ze opnames hebben voor Expeditie Robinson. Maar wat doet het presentatieduo als ze geen opnames hebben? Grazia vroeg het hun. “Ik ga heel vaak sporten of wandelen”, vertelt Nicolette. “Ja, een beetje sporten”, bevestigd Rick. “Af en toe ook een boekje lezen, even bellen met het thuisfront of een serie kijken. Dat is ook goed, jezelf even terugtrekken. Maar je bent toch ook wel veel met de crew samen, vergaderen over wat er gebeurt enzo. Het is wel zo dat die trein gaat rijden en die stopt pas na zes weken.”

Zo ziet een werkdag eruit

Grazia was erg nieuwsgierig en wou alles weten van het duo. Ze vroegen ook hoe hun werkdag eruit ziet als ze dus wél opnames hebben voor Expeditie Robinson. “Je zit met elkaar en je bent alleen maar bezig met Robinson. Dus je gaat eten, en meestal krijg je dan de teksten, en dan ga je naar een spel. Dat is al heel vroeg, voor dag en dauw zit je in een boot.” Gelukkig vindt Nicolette dat totaal niet erg. “Dat is wel een geluksmoment vind ik, zodra je op die boot naar je werk zit en je bent nog een beetje teksten aan het repeteren.” Gelukkig maar. En ook na hun werkdag gaat het nog steeds over de Expeditie, ze zijn er maar druk mee!

De eerste afvaller van Expeditie Robinson nam meteen wraak en kijkers vonden er wat van..

Expeditie Robinson vanaf vanavond terug: ‘Ik heb wel iets meegesmokkeld in mijn zwembroek…’