Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit huis uit ‘Kopen Zonder Kijken’ staat nu op Funda

Hoewel we weten dat we nooit een jaren ’30 huis (á €500.000) voor tienduizenden euro’s zullen laten verbouwen door Bob Sikkes, is het wel heerlijk om ernaar te kijken hoe anderen dit doen. In het programma ‘Kopen Zonder Kijken‘ hielp het team veel stellen al aan hun droomwoning. Of toch niet? Want dit huis uit het programma staat nu te koop.

Met de grappige omschrijving: ”Gemoderniseerd door televisieteam.”

Dit huis uit ‘Kopen Zonder Kijken’ staat nu op Funda

Joeke en Fernant uit seizoen twee zetten hun prachtige stulpje in de buitenwijk van Haarlem te koop. Toen het stel zich opgaf aan het programma woonden zij in Amsterdam, maar met de krappe huizenmarkt zagen ze geen mogelijkheid om daar een huis te kopen. De keuze viel daarom op Haarlem, maar ook dat bleek lastig. Uiteindelijk kocht makelaar Alex een huis in de buitenwijk van Haarlem aan, wat door aannemer Bob Sikkes helemaal onder de schop werd genomen.

Toen het stel de woning voor het eerst zag, zakte de moed hen in de schoenen. De verouderde woning voldeed in geen enkel opzicht aan hun wensen. Gelukkig was er nog €115.000 over voor Bob om de boel te verbouwen en dat deed hij dus ook. Want je weet wat ze zeggen: met Bob gaat je geld op. Aan het einde van de aflevering zien we het stel dolblij in hun nieuwe woning.

Toch is het nu tijd voor een nieuw huis, want Bisschop Ottostraat 1 staat te koop.

Dus, heb jij altijd al in een gelikt ‘Kopen Zonder Kijken’ huis willen wonen? Dan is dit je kans. Voor €550.000 is deze woning in de buitenwijk van Haarlem helemaal van jou.

Krijg jij ook geen genoeg van Kopen Zonder Kijken? Dan hebben we goed nieuws: het zesde en zevende seizoen zijn in de maak. Wanneer deze op de buis verschijnen is nog onbekend.