Leigh van der Poorten
Leigh van der Poorten Gezondheid 6 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit is dé haar- en oogkleur combinatie die mannen het állermooist vinden

Denken we altijd maar dat mannen blondines het allermooiste vinden? Studie wijst uit dat dit toch niet helemaal waar is. Mannen zijn namelijk gek op vrouwen met bruin haar en blauwe ogen. Sociale netwerksite Badoo deed een onderzoek naar dat wat de man het liefst ziet. Ruim tweeduizend mannen werden onderworpen aan verschillende vragen om zo hun droomvrouw te beschrijven. Meer dan zestig procent van de mannen gaf aan dat ze brunettes aantrekkelijker vonden dan blonde dames.

Maar toen kwam ook de oogkleur aan te pas. In deze situatie gaven mannen de voorkeur aan blauwe ogen. Met ruim veertig procent is de blauwe kleur de absolute winnaar. Bruine ogen kwamen op de tweede plek met dertig procent, groen met achttien procent op de derde plek en hazelnoot met dertien procent op de vierde plek.

Wanneer de mannen een ideale vrouw mochten beschrijven kwam het merendeel uit op een prachtige vrouw met bruin haar en blauwe ogen. Ben jij gezegend met deze combinatie en bezit jij daarnaast ook nog eens een van de zeven schoonheden? Wees nooit meer onzeker, mannen vinden je prachtig.

LEES OOK: Dit zijn de échte verschillen tussen blondines en brunettes

Daily mailBadoo