Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 26 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Dít is wat het betekent om een meisje met pit te zijn

Meisjes met pit, zijn meisjes met ballen. Ze zijn niet bang om zichzelf te zijn of om confrontatie aan te gaan. Ze zijn fierce en fearless en staan sterk in hun schoenen. Dit is wat het echt betekent om een meisje met pit te zijn.

Altijd eerlijk

Als je een meisje met pit bent, sta je wat steviger in je schoenen. Confrontatie beangstigt je niet, waardoor je minder moeite hebt met de waarheid vertellen. Je bent niet bang hoe mensen erop gaan reageren of hoe ze over jou gaan denken. Jij denkt aan wat voor jou belangrijk is en dat is eerlijkheid. Je houdt niet van mensen die liever kleine leugentjes vertellen, dan eerlijk ergens voor uitkomen, want dat maakt ze nep. En jij bent door en door echt.

Je deinst niet terug als iemand je uitdaagt

Dit kan reiken van een wedstrijdje armpje drukken tot een nieuwe carrièremogelijkheid. Jij bent niet bang om te vallen, op te staan en opnieuw te beginnen. Dit wil niet zeggen dat je genoegen neemt met falen, want je bent ook erg trots, maar je bent niet bang. Je hebt wel gezonde spanning, maar je gaat uitdagingen niet uit de weg. Als een echte powervrouw leid jij je leven.

Je hebt compassie

Je bent zelf nooit het type geweest dat terugdeinst voor mensen met een grote mond, maar je kon altijd inzien dat sommige van je vriendinnetjes er wel moeite mee hadden. Hierdoor had je veel sympathie en had je snel de neiging om op te komen voor de mensen, die het moeilijk vonden om voor zichzelf op te komen. En eigenlijk is er sindsdien niet veel veranderd.

Je leeft

Omdat je zo sterk in het leven staat ben je niet bang om echt te leven. Jij ziet het leven als één groot avontuur. Je bent niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Een typisch burgerlijk leventje is niet voor jou weggelegd. Jij hebt gezonde spanning nodig in je leven en bent niet bang om het op te zoeken. Je bent te nieuwsgierig een leven te leiden dat van begin tot eind in uitgestippeld. Als iedereen naar rechts gaat, wil jij weten wat er dan links is.

Je bent jezelf

Je bent niet bang om op te vallen. Je weet dat er vaak naar je gekeken wordt en dat mensen je apart vinden, maar dat maakt je niet uit. Je vindt het belangrijker dat je jezelf kunt zijn. En hopelijk inspireer je anderen om dat ook te doen.

LEES OOK: 11 x waar je verdomd goed in bent als je dronken bent