Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 20 mei 2016
Leestijd: 4 minuten

Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met mijn oppasvader’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wekelijks vertellen wij de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Mara aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal: Mara was 21 jaar oud en verhuisde eindelijk naar de stad waar ze haar studie al enkele jaren volgde: Amsterdam. Net zoals veel studenten had ze het niet breed en was het min of meer noodzaak om een bijbaantje te vinden. Ze kwam uit bij een ‘oppas-service’. Ze kon haar gegevens invullen en zo werd er een passend gezin bij haar gezocht.

Dankzij haar jarenlange ervaringen met oppassen bij haar ouders in de buurt, waren er veel gezinnen geïnteresseerd in Mara als oppas. En daarbij denkt Mara dat haar studie sociologie ook altijd wel aanspreekt. En niet te vergeten, een blij gezicht doet ook wonderen.

Daddy I like to fuck

Mara kreeg een bericht van een nieuw gezin met twee kinderen. Ze waren al lang op zoek naar een oppas en wilden graag een Skype-gesprek met haar hebben. Mara vertelde ons dat dat heel gebruikelijk is: ‘Ze willen toch graag even zien hoe je in het ‘echt’ bent.’ En zo wilde ook dit gezin haar zien.

Tijdens het Skype-gesprek bleek het niet om een gezin te gaan maar om een alleenstaande vader die het hoogstwaarschijnlijk allemaal niet meer trok. En dit bleek niet een doorsnee vader te zijn: ‘Ik begon direct te blozen toen ik hem zag want wat was hij knáp!’

Het gesprek liep anders dan anders: ‘Hij wilde meer weten over mij als persoon dan over mijn kennis van kinderen of oppaskwaliteiten.’ Hij vroeg haar naar wat ze zoal deed in mijn vrije tijd maar ook of ze Italiaans lekkerder vond dan sushi. Toch zocht Mara hier niet direct iets achter.

Chips en cola

Mara: ‘Ik herinner mij nog heel goed het eerste berichtje dat ik van hem kreeg waarin hij vertelde dat hij zou zorgen voor ‘chips en cola’. Ik vond dit grappig maar tegelijkertijd ook een beetje vreemd, want waarom moest hij het beeld van de oppas zo generaliseren? Alsof we inderdaad de hele avond chips en cola op de bank eten.

Bij aankomst was hij net zo knap als in het echt. En uiteraard waren zijn twee kinderen, een meisje en een jongen, net zulke plaatjes. Hij vertelde mij dat hij een zakelijke afspraak had en dat hij voor 01:00 terug zou zijn.

Toen hij weg was vertelde zijn zoontje van zes mij dat ik net zo mooi was als alle andere meisjes die hem naar bed brachten. Ik vond dit schattig en voelde me gevleid door een kind van zes. Want betekende dit dat zijn vader míj mooi vond?

De ultieme klassieker

De oppasvader die de naam Mark had hield mij de hele avond bezig. Want zodra de kinderen naar bed waren had ik geen ‘taak’ meer. Ik verwachtte dat hij pas later terugkwam en was dus heerlijk op de bank gaan liggen in mijn joggingbroek, die neem ik altijd mee.

Maar Mark kwam eerder terug, om precies middernacht. Ik weet niet of hij dacht dat ik hierdoor zou denken aan de prins die nooit te laat zijn prinses ophaalt, maar het lukte in ieder geval. Hij kwam naast mij zitten en vroeg hoe mijn avond was. En vlak daarna of ik tijd had om nog een fles wijn met hem open te trekken.

Ik wist dat die ene fles nog een fles zou worden. Al snel was ik vergeten dat ik de oppas van zijn kinderen was. En hij was dat waarschijnlijk dat ook vergeten, of hij heeft mij simpelweg nooit zo gezien.

Ik belandde met hem in bed en had de nacht van mijn even, simpelweg omdat hij geweldig was in bed.

Ik werd wakker in zijn armen en hoorde zijn kinderen lachen voor de tv. Ik was hun oppas, maar had moeten oppassen voor hun gevaarlijk lekkere vader.’

LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met de chirurg tijdens mijn co-schappen’