Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Lichaam 26 mrt 2018
Leestijd: 5 minuten

Dit is wat jouw moedervlek zegt over je leven en persoonlijkheid

Volgens de Chinese atrologie zijn de plekken waarop jij een moedervlek hebt bepalend voor het verloop van je leven. Ze geven inzicht in je persoonlijkheid, gemoedstoestand, toekomst en je gezondheid. Denk je nu: ‘whatever’? Wacht maar tot je voorbeelden leest:

Voorhoofd

Als je een moedervlek hebt midden op je voorhoofd vertelt het jou dat je goed kunt communiceren met mensen die in een hogere rang hebben. Bijvoorbeeld je baas.

Moedervlek aan de zijkant? Dat toont gedrevenheid, focus en energie.

Wenkbrauwen

Onder je wenkbrauw een moedervlek? Dit staat voor overdadige welvaart. Als ‘ie verstopt zit onder je haartjes toont dat alleen nog maar meer welvaart aan, als een verborgen schat.
Boven je wenkbrauw? Jij hoeft je geen zorgen te maken over geld. Je zal altijd een constante geldstroom hebben.

Voorbeeld: Angelina Jolie heeft er één boven haar wenkbrauw en we weten allemaal dat zij al jaren niet slecht verdient.

Oogleden

Een moedervlek op je ogen geeft een iets minder goed teken af. Het zou aangeven dat je familie mogelijk uit elkaar valt en niet met elkaar overweg kan. En alsof dat nog niet genoeg is zou het ook nog aangeven dat je snel geld verliest. Of je nou een gat in je hand hebt of een verkeerde investering doet..
Eentje onder je oog? Dit noemen ze ook wel de ‘huilende moedervlek’. Grote kans dat je een zeer emotioneel persoon bent.

Wangen

Zou staan voor het alleen door het leven gaan en jezelf niet kunnen settelen met een gezin.
Voorbeeld: Eva Mendes. Ze heeft inmiddels een kindje gekregen, maar dat heeft een aardig tijdje geduurd en de verhalen over een breuk tussen haar en Ryan zijn er ook lang geweest..
Zit ie vlakbij je ‘vouw’ of de lijnen van je lach? Dan kan dat duiden op een mogelijk ongeluk in de toekomst.

Voorbeeld: Helaas zijn hier ook voorbeelden van: Marilyn Monroe en Michael Schumacher.

Oren

Je oren staan voor karakter. Een moedervlek op je oorlel staat voor een goede persoonlijkheid en reputatie.

Heb je ‘m maar aan één kant? Dan zou je wel eens heel lang kunnen leven en je IQ is waarschijnlijk behoorlijk hoog.

Moedervlekjes aan beide kanten? Lucky bastard, je zal een invloedrijk persoon zijn en een comfortabel leven leiden.

Neus

De neus is ook een mindere plek. Een moedervlek aan het einde van je neus zou aangeven dat je een minder stabiel persoon bent en problemen hebt met (het aangaan van) relaties.

Op je neusbrug toont enerzijds aan dat je een harde werker bent maar ook veel problemen maakt of krijgt.
De zijkant is wel weer leuk, heb je er daar één dan kun je hoogst waarschijnlijk goed omgaan met geld en je overige financiën.

Voorbeeld: Blake Lively heeft er één aan de zijkant. Ze heeft haar verdiende geld vast veilig op de bank staan..

Kin

De kin is fijn. Staat voor vastberadenheid, besluitvaardigheid en koppigheid. Het kan leiden tot succes maar je kunt ook falen. Het ligt eraan welk pad jij kiest. Het toont tevens aan dat jij graag reist en continu verandering nodig hebt.

Voorbeeld: Mariah Carey en Rachel McAdams

Lip

Rechts of linksboven een fijn vlekje? Dan hou je van eten, veel eten, goed eten. Je bent gul en houdt van de kleine dingen in het leven.

Op je onderlip zegt het juist iets over je kinderen, deze zullen later succesvol worden.
Voorbeeld: Cindy Crawford houdt van de kleine dingen in het leven

Nek

Moedervlekken tussen je nek en de rest van je lichaam staan voor je geest en lichamelijke gesteldheid. Een moedervlek zorgt voor een opstopping van de energieflow en kan daardoor teleurstelling veroorzaken.
Eentje in het midden van je nek? Dan ben jij een wildebras waarschijnlijk waar je familie niet altijd even blij mee is.

Arm

Heb je ze op het stukje van je schouder tot je elleboog? Dan verdien je makkelijk geld. Heb je ze vanaf je elleboog tot aan je hand? Dat toont aan dat je emphatisch bent.

Borst

Staat voor macht en hoge status, zowel in je sociale leven als in je werk.

Borsten

Je zal een verzorgende moeder worden of je bent er al één. Dit geeft je veel aanzien in de maatschappij. Heb je er één op je tepel zitten? Dit toont aan dat je kinderen succesvol worden in hun leven. Zowel in hun carrière als in de liefde, geluk en welvaart.

Buik

De navel wordt beschouwd als schat in de Chinese astrologie. Hoe dichter de moedervlek bij je navel zit, des te meer het leven je zal toelachen.

Handen

Staat voor het hebben van vaardigheden. Dit zou je wel eens veel geld kunnen opleveren.

Rug

Eentje op je rug? Dat betekent dat je waarschijnlijk een last met je meedraagt. Toch werk je hard en je zal succes krijgen in je leven. Het duurt alleen ietsje langer. Heb geduld, dan komt het allemaal goed.

Benen

Op je heupen staat voor je seksualiteit en een extraverte persoonlijkheid. Op je kuit toont echter aan dat je een ontzettend harde sporter bent maar gevoelig voor blessures. Op je knie staat voor geld, je kan makkelijk geld verdienen.

Voeten

Een geboren leider als je een moedervlekje spot onder je voet. Eentje op de rest van je voet? Je houdt van reizen en waar je gaat zullen mensen je volgen. PLus je zal worden beloond voor goede daden die je verricht.

Bips

Overvloedig eten en welvaart, dat toont die ene moedervlek daar aan op je bips. Je zal een goede reputatie opbouwen, een vrijgevige persoonlijkheid hebben en de mogelijkheid om anderen te helpen.