Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit kost een retreat bij de spirituele Walter uit ‘B&B Vol Liefde’

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. Een van de meest spraakmakende deelnemers (of zeg gerust: dé meest spraakmakende deelnemer) is Walter. Spiritualiteit staat hoog in het vaandel bij Walter en zijn B&B is dan ook een spiritueel heiligdom. Maar wat kost zo’n verblijf in Le Domaine Vert eigenlijk?

Voor niets gaat de zon op, ook in het Franse Troche. Voor zo’n vakantie vol energetische sessies, dansen, tantra en zonnevlechten vraagt Walter geld. Maar we moeten toegeven: dit is prima te betalen.

Wat kost het om in de B&B van Walter te verblijven?

Voor slechts een paar tientjes sta je al op het immense land (en in de zo benoemde ‘sekte’) van de 54-jarige Walter Spangenberg. Binnen enkele dagen ontpopt hij zich tot Nederlands meest besproken man, met zijn passie voor dans en tantra. In de B&B staat spiritualiteit centraal. Mocht je een nachtje bij Walter gaan slapen, bereid je dan voor op veel dansen, handen vasthouden en sessies in de tent.

Enfin, over naar de prijzen. In het hoogseizoen slaap je al voor €30 per nacht op de camping van Le Domaine Vert. Voor dat geld moet je natuurlijk wel je eigen tent of caravan meenemen. Liever zonder gedoe erheen? Dan heeft Walter verschillende verblijven, beginnend vanaf €60 per nacht tot maximaal €143 per nacht.

Op retreat in Troche

Je komt natuurlijk niet om alleen te slapen. Er zijn verschillende sessies te boeken bij Walter, maar je kunt ook voor het volledige pakket gaan. Een all-inclusive retreat op Le Domaine Vert kost €1500.

Tijdens zo’n retreat verblijf je en week op het domein van Walter, waarbij alle activiteiten in teken staan van ‘innerlijke kracht’. Maar Walter is van veel markten thuis, want in november kun je ook een cursus ‘totempaal maken’ volgen. We hopen wel dat de yurt op tijd droog is …