Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink weer verliefd? Volgens geruchten date hij met deze knappe dame

Donny Roelvink is nu te zien in het programma Special Forces VIPS, waar hij hartstikke sterk is. Fysiek als mentaal, iets wat je echt wel nodig hebt om het programma door te komen, want jeetje wat is dat heftig. Maar niet alleen lijkt hij daar zich te ontwikkelen, ook op liefdesgebied lijkt er wat te borrelen.

Hij postte namelijk een foto waarin te zien is dat hij aan het daten was met een dame en ook zie je een tasje van het designermerk Prada, een cadeautje waarschijnlijk. We leggen je snel meer uit.

Donny Roelvink weer verliefd?!

Wij zijn natuurlijk totaaaaal niet nieuwsgierig (geintje) en vonden het daarom ook fijn dat @juicechannel met alle informatie kwam die we nodig haddenn. Want wie is deze lucky lady?

@juicechannel
@juicechannel

Het zou gaan om Iris Badji, een prachtige brunette waarvan we kunnen zien op haar Instagram dat ze waarschijnlijk met Donny uiteten was voor haar 21ste verjaardag.

@juicechannel

Heftig ongeluk en geloof in meer

Donny draaide in juni een fitnessvideo met vrienden en werd overreden door een Hummer. Hij belandde in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Het model moest wekenlang herstellen. Hij vertelt dan ook aan Fernado Halman in RealTalks dat hij interesse heeft ontwikkeld voor de Islam: „Ik heb altijd al dingen gevoeld”, vertelt Donny. „Ik geloof in een hoger iets, ik heb mij wel vaker verdiept in geloven. Ik heb een vriend die moslim is: ik heb meegedaan met de ramadan, ik ben mee geweest naar de moskee.”

Eerder deze week vertelde ook zijn broer Dave dat hij in de islam rust heeft gevonden, na een periode vol drank en drugs. Donny gelooft ook heilig dat zijn oma over hem gewaakt heeft tijdens en na het ongeluk. „Ik heb een tatoeage van haar op mijn arm, er zit nu een litteken door haar hoofd. Ik geloof echt dat zij over mij gewaakt heeft. Als ik 20 kilo lichter was geweest, was ik nu dood geweest.”

Laten we hopen dat Donny zijn geluk weer heeft gevonden 💘

Ferry Doedens zorgt wéér voor problemen in Special Forces VIPS