Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Max Verstappen verklapt grootste verschil tussen ouders in persoonlijk interview

Als je een Formule 1-fan bent, weet je sowieso wie Max Verstappen is. Maar ook als je niet elke zondag op de bank zit om de race te kijken, weet je wie Max Verstappen is. Je kunt niet om hem heen, de tweemalig wereldkampioen gaat als een speer en hij staat natuurlijk bekend om zijn enorme racetalent, maar ook om zijn opvallende nuchterheid. Hij is af en toe te zien in documentaires en interviews, maar hij focust zich liever op zijn sport. Toch blikt hij wel terug op het bijzondere afgelopen jaar in een interview met Amber Brantsen op ViaPlay.

Daarin vertelt Max ook meer over zijn privéleven, iets wat hij normaal gesproken buiten de schijnwerpers houdt.

Max Verstappen geeft interview

Verstappen beleefde een seizoen om in te lijsten: een tweede wereldtitel en een recordaantal GP-zeges Ă©n punten. Dat Max geen groot fan is van interviews, daar komt hij niet mee weg, want dit moet natuurlijk wel even besproken worden. Op ViaPlay blikt hij terug samen met presentatrice Amber Brantsen en daar vertelt hij over zijn jaar, maar ook meer over zijn privĂ©leven. Over de band met zijn ouders bijvoorbeeld, en hoe verschillend die is. Zijn vader is Nederlands, zijn moeder komt uit BelgiĂ«. Dat verschil is duidelijk te merken in karakter, maar ook in hele simpele dingen. “Qua accent”, lacht Max.

Wil jij het hele interview van 32 minuten zien? Dat kan via de streamingdienst ViaPlay.

Family first

Dat familie belangrijk is voor Verstappen, dat is wel duidelijk. Afgelopen zomer spendeerde hij zijn vrije tijd met familie en vriendin Kelly Piquet in Zuid-Frankrijk, waar er genoeg tijd was voor ontspanning. Na de grote finale van vorig jaar in Abu Dhabi vloog Max naar huis om zijn nieuwe neefje Lio te ontmoeten.

Nu is het weer wachten op volgend seizoen. Weer een goede voor Max? Wij gaan er wel van uit.

Max Verstappen wint Grand Prix van Spanje en rapper Drake verliest daarom kwart miljoen