Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Lief! F1-coureur Max Verstappen kan eindelijk knuffelen met pasgeboren neefje Lio

F1-coureur Max Verstappen heeft een intens jaar achter de rug. Zijn harde werken werd op 12 december beloond met de grote winst tijdens de laatste race in Abu Dhabi. De winst van de Nederlander was hét gesprek van de dag (of nou ja, zeg maar gerust het gesprek van de week.) Max moet flink bijkomen van alle hectiek en gaat dan ook graag terug naar zijn familie. Zus Victoria is een paar dagen vóór de finale bevallen van haar tweede kindje en Max wil zijn nieuwe neefje natuurlijk graag ontmoeten.

Lief!

Familie Verstappen

Tijdens de laatste race in Abu Dhabi was niet de hele familie Verstappen aanwezig. Zus Victoria en moeder Sophie keken de race vanuit huis. Victoria was een paar dagen eerder bevallen van zoontje Lio en haar moeder bleef thuis om haar dochter te steunen. Vader Jos en vriendin Kelly waren wél op het circuit te vinden.

Nu het race-seizoen afgelopen is heeft Max alle tijd om zijn familie te bezoeken. Sophie, de moeder van Max en Victoria, deelde een lieve foto op haar Instagram. Ze zet erbij: ‘Family time’. De vriendin van Max, Kelly Piquet, reageert onder de foto met :’❤️❤️❤️❤️❤️’

Op de foto is te zien hoe Max zijn kleine neefje ontmoet. Lief! Ook Victoria deelt een aantal lieve foto’s op haar Instagram. Op deze foto’s zien we ook hoe vader (en opa) Jos kleine Lio vasthoudt.

Victoria

Het zusje van Max mag dan wel jonger zijn, het is niet haar eerste kindje. Samen met vriend Tom Heuts heeft Victoria al een zoontje van 1, Luka. Het gezinnetje is helemaal in de wolken met het nieuwe kleintje.

Steun en toeverlaat

Op RTL Boulevard is te lezen dat Max het jammer vond dat zijn moeder en zus niet bij zijn race konden zijn: ‘Natuurlijk is het jammer dat ze er niet bij konden zijn, omdat zowel mijn moeder als mijn zus veel hebben bijgedragen aan dit succes. Ja, ik ben altijd op pad geweest met mijn vader, maar zonder deze vrouwen had ik dit niet kunnen doen. Zij zijn goud waard.’

Heb je last van intense emoties? Dan ben je waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden