Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 23 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Max Verstappen wint Grand Prix van Spanje en rapper Drake verliest daarom kwart miljoen

Max Verstappen is gisteren als eerste geëindigd tijdens de Grand Prix in Barcelona. Het was nog even spannend, want rivaal Charles Leclerq leidde de race en even leek het erop dat hij er wéér met de winst vandoor zou gaan. In de 28ste ronde kreeg de Monegask echter motorpech en dat betekende dat hij uitviel. Max pakte de leiding en won. Heel Nederland vierde een feestje, maar rapper Drake moest even slikken. Hij had namelijk zo’n 300.000 Canadese dollars op Leclerq ingezet.

AIII.

Gokken op F1-wedstrijden

Drake heeft een sponsordeal met online gokplatform Stake en hij zet wel vaker in op op sporters en sportwedstrijden. Afgelopen zondag was zijn eerste keer in de F1 en dat ging helaas niet zonder slag of stoot. Hij liet weten op zijn Instagram: “Eerste F1-gok, eens kijken hoe dat gaat”. Helaas niet al te best dus. Hij heeft verder nog niet gereageerd op zijn verlies.

Uiteindelijk was het dus een mooie middag voor Max Verstappen en zijn team Red Bull. De Nederlander gaat nu aan kop in de strijd om het wereldkampioenschap en hij heeft een voorsprong van zes punten op Leclerc.

Max verstappen
Max Verstappen wint GP van Spanje Photo by Clive Mason/Getty Images

De vriendin van Max Verstappen

Ben jij benieuwd wie toch die mooie vrouw is aan Max’ z’n zijde? Dat is de Braziliaanse Kelly Piquet. In dit artikel lees je meer over haar én haar interessante leven.

Lief! F1-coureur Max Verstappen kan eindelijk knuffelen met pasgeboren neefje Lio