Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Het vierde seizoen van ‘You’ komt eraan! Dit is wanneer we ‘t kunnen verwachten

Het is inmiddels al weer langer dan een jaar geleden dat we Joe Goldberg (Penn Badgley) voor het laatst in actie hebben gezien in de zenuwslopende serie You. De productie van de serie is al een lange tijd bezig met het nieuwe seizoen, maar gelukkig is het einde bijna in zicht. De releasedatum van You seizoen vier is namelijk bekendgemaakt door Netflix.

En wij kunnen niet wachten!

Op deze datum kunnen we het vierde seizoen van You verwachten

Aan het einde van seizoen drie van de serie You zagen we zagen we hoe Joe zijn vrouw Love vermoordde, zijn eigen dood in scène zette én hun huis liet affikken. Heavy.. Hierna besluit hij zijn oude leven achter zich te laten en neemt hij zelfs een nieuwe naam aan. Hij heet nu geen Joe meer, maar Nick. Ook zagen we dat hij niet meer in Amerika was, maar in de liefdesstad Parijs en je raadt natuurlijk al waarom.. voor de liefde natuurlijk! Joe (of Nick) probeert hier zijn ‘nieuwe liefde’ Marianne te vinden, die eerder van hem wegvluchtte. Girl, you better run.

Helaas moeten we nog wel even wachten voordat we kunnen zien hoe dit allemaal afloopt. Het eerste deel van het vierde seizoen van You is namelijk te zien vanaf 9 februari 2023 en het tweede deel volgt een maand later, namelijk op 9 maart. Dit laat Netflix weten.

Londen

Hoewel we de seriemoordenaar Joe aan het einde van seizoen drie in de romantische stad Parijs zagen, is dat niet de filmlocatie van het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen speelt zich namelijk af in Londen, dit betekent dus dat hij een klein tripje heeft gemaakt. Zo vertelde het Instagram account van You al eerder: “Joe’s back for a bloody good time. If his book choice tells us anything… our boy might not be in Paris anymore.” Het lijkt erop dat het vierde seizoen weer enorm spannend gaat worden. We can’t wait!

Fan van Notting Hill? Dan is de kerstfilm ‘Christmas With You’ wat voor jou