Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Fan van Notting Hill? Dan is de kerstfilm ‘Christmas With You’ wat voor jou

Kerstfilms kijken is natuurlijk het allerleukste om te doen in de aanloop naar de kerst toe. En daarom zijn we méga blij met Netflix, want de streamingsdienst lanceert de ene na de andere kerstfilm. En we hebben weer een leuke kijktip voor jou: de film Christmas With You.

En de film lijkt méga veel op de klassieker Notting Hill!

Fan van Notting Hill? Dan is de kerstfilm ‘Christmas With You’ wat voor jou

Ben jij een groot fan van de filmklassieker Notting Hill? Dan kan jouw geluk niet op. Netflix heeft namelijk onlangs een kerstfilm gelanceerd die enorm veel op deze klassieker lijkt. Dit gaat over de film Christmas With You die zo goed als dezelfde verhaallijn heeft.

Ook de film Christmas With You gaat over een celebrity genaamd Angelina die een doodnormale man (Miguel) ontmoet, maar dit keer niet door tegen die persoon aan te botsen, zoals in de film Notting Hill. De twee leren elkaar kennen door de dochter van Miguel, Christina, die een video post waarin ze een liedje van Angelina zingt. Ook Angelina krijgt dit te zien en hierom besluit ze haar fan te verrassen met een bezoekje bij hun thuis. Door een storm komt ze helaas niet meer thuis en moet ze bij Miguel en Christina blijven slapen. En de rest kan je natuurlijk wel raden..

Je hoeft niet meer te wachten totdat Netflix deze kerstfilm lanceert, want de film Christmas With You staat al op de streamingsdienst! Bekijk de trailer hieronder.

Falling For Christmas

De kerstfilm Christmas With You is niet de enige film die Netflix recent heeft gelanceerd, want ook de kerstfilm Falling For Christmas staat al op de streamingsdienst. In deze film heeft de iconische Lindsay Lohan de hoofdrol te pakken en alleen hierom al wil je deze film kijken. Beide films staan inmiddels op Netflix, dat wordt dus lekker bingen van het weekend!

Hottie Noah Centineo is binnenkort te zien in nieuwe spannende Netflix-serie ‘The Recruit’