Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is dé reden waarom we Lindsay Lohan terugzien in de nieuwe kerstfilm ‘Falling For Christmas’

We kennen Lindsay Lohan natuurlijk allemaal van haar iconische rol in de welbekende film Mean Girls. Heel lang verscheen de actrice helaas niet meer op de buis, tot nu! Linsday Lohan heeft namelijk de hoofdrol te pakken in de allernieuwste kerstfilm Falling For Christmas van Netflix en dat belooft een héle grote hit te worden.

Pak de popcorn er maar vast bij.

Dit is dé reden waarom we Lindsay Lohan terugzien in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas

Lindsay Lohan is dus terug van weggeweest en dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk. Alleen, hoe komt het dat ze ineens zo’n comeback maakt? In gesprek met ‘Good Morning America‘ vertelde de actrice dat ze het acteren “heel erg miste” en dat ze daarom ‘ja’ heeft gezegd tegen de nieuwe Netflix film. “Ik miste het om op een filmset rond te lopen. En ik miste het echt om personages tot leven te wekken. Dit was gewoon het perfecte script, vol liefde en familie en romantiek en vreugde in één”, zegt de actrice over de film. Ook bracht miss Lohan een cover uit van de klassieker Jingle Bell Rock, speciaal voor de nieuwe kerstfilm waarin zij de hoofdrol speelt. She is back!

Gelukkig hoeven we niet gelijk afscheid te nemen van Lindsay Lohan na deze film, want afgelopen maart werd bekendgemaakt dat ze een deal heeft gesloten voor nóg twee andere films. YAYY! “We zijn tot nu toe zo blij met onze samenwerking met Lindsay en zetten die graag voort”, vertelde een woordvoerder van Netflix. We zijn dus gelukkig nog niet van haar af en kunnen niet wachten om meer van haar te zien!

Falling For Christmas

De nieuwe kerstfilm Falling For Christmas is vanaf 10 november te zien op de streamingsdienst Netflix. En Lindsay Lohan is niet de enige bekende die we terugzien in de film, want ook Chord Overstreet, bekend van zijn rol in de serie Glee, doet mee in deze nieuwe hit.

Ben je al benieuwd geworden naar de kerstfilm? Snappen we helemaal. Bekijk de trailer alvast hieronder.

5 signalen dat je weer in de kerststemming mag komen