Audrey Garot
Audrey Garot Reality 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Aiii: de opnames van De Bachelorette zijn noodgedwongen uitgesteld..

Een tijdje terug werd er bekendgemaakt dat Monica Geuze de nieuwe presentatrice is van De Bachelorette. Zij zal Sylvia Geersen bijstaan in haar zoektocht naar de ware liefde. Afgelopen dagen vlogen zij af naar het mooie Zuid-Afrika voor de opnames van het programma, alleen dat verloopt nog niet zo heel soepel en de opnames zijn zelfs noodgedwongen een dag uitgesteld. OEPS!

Het avontuur verloopt nog niet helemaal vlekkeloos..

De opnames van De Bachelorette zijn noodgedwongen uitgesteld

Voor het programma De Bachelorette zijn ze dus helemaal naar Zuid-Afrika afgereisd en daar werkt het natuurlijk net allemaal iets anders als in Nederland. Ze hebben daar namelijk een probleempje gehad met de stroom. Monica Geuze vertelt in haar vlog over het incident: “Er is iets fout gegaan. De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren. Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?” Wij geven haar groot gelijk!

Uiteindelijk besluiten ze toch maar om de opnames van De Bachelorette met een dag uit te stellen. “Het licht doet het niet goed”, legt Monica uit. “En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt. We houden de moed erin. Morgen weer een dag.”

Verkeerde outfits

En alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, heeft Monica nóg een probleem. Het is in Zuid-Afrika namelijk véél kouder dan ze dacht en daardoor heeft ze de verkeerde outfits meegenomen voor het programma De Bachelorette. “Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat.” Ohneee…

Esmee heeft na Job weer de liefde gevonden bij een andere Love Island deelnemer